Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama için üzüldüm. Dün ona çarpıp düşen Kasımpaşalıları izledikçe Boss is back in town diye kafamdan geçirmiştim. Ayrıca, o pozisyonda Muslera hatalı idi yine. Adamcağızın kariyerini bir aspirin, bir Terim bir de Muslera mahvetti.

Burdakileri anlamiyorun. En fazla 6nr 10nr ve kanat forvet gelir toplam 3 tane yani. Gomisten cikarsak extra forvet gelir okadar

Millet ucmus durumda 3 orta saha forvet, kanat stoper 6-7 transfer bekliyor ciddi ciddi
Ben de tepki çekmemek için yazmıyordum ama gidene göre gelir kanat. 6 10 yedek golcü yeterli

Sa beyler

p49n3vr.jpg

Duyum var mi
Duyum kelimesi bile yüklemiyor.
Transfer bekliyoruz biz de Screenshot_2022-07-25-17-14-13~2.jpg

GT-I9301Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende aynı şekilde düşünüyorum ama nedense taraftarımızda adam yiyen ayaksız bir 6 numaranın tek başına bütün topları rakipten koparacağına inanıyorlar. Takım halinde düzgün yerleşimde ve savunmada rakipten top kapılır, deli dana gibi koşsa bir oyuncu maksimum geri pas yaptırır rakibe. Ayrıca, kaptığı topu düzgün değerlendirirse bizim gibi takımlarda bir anlam kazanır, yoksa Etebonun şu meşhur çamur deryası maçta yaptığı gibi savunmayı bir sürü oyuncu yapar. Gelen topu rastgele uzaklaştırmıştı saha ağır olduğu için. Halbuki regista* benzeri bir orta saha alsak oynamak istediğimiz oyunu rahatlıkla oynarız. Orta sahadan asist/gol/kilit pas desteği almanın ve atak başlangıcını doğru bir şekilde organize etmenin ne demek olduğunu çoktan unuttuk. Kasımpaşa maçı özelinde özellikle yeni gelen oyuncuları izledim, Sergio pas almak için hareket yapıyor, bizim oyuncular garanti pas olmadığı müddetçe atamayacağından korktuğu için ve 2 senedir rezil ortasahadan dolayı pas atmıyorlar. Oyun bilgisi düşük olduğu için oyuncularımızın, hem Seferoviç hemde Dubois sürekli takım arkadaşlarına durması gereken yerleri gösterdiler&uyardılar, hemde ilk maçtan isyan ettiler. Bu bile takıma hareket kazandırdı. Orta sahaya Griliş gibi, Carvalho gibi dikine oynayabilen, top saklayabilen, nerede ne yapacağını bilen oyuncular olduğu zaman takımın hücuma kalkması çok daha kolaylaşacak. Ayrıca zekasıyla oynayan oyuncunun çokta hızlı/tempolu olmasına gerek kalmıyor. En güzel örneği, dün Omar sağda koşmaktan helak oldu ama milyon tane pozisyon onun kanadından geldi. Dubois girdiğinde savunmada çok koşmadı, pas opsiyonlarını kesti adamların, 2 kez gelemediler bile o kanattan. Ayrıca, topu doğru kullandığımızda ve hızlı kullandığımızda ne kadar kolay gol atabildiğimizi gördük, ligimiz kaplumbağa seviyesinde olduğu için biraz kıpırdanma rakip savunmaları dengesiz yakalamamızı sağlıyor. Orta sahada topu 7-8 kez dürten Taylan, Berkan* vs gibi oyuncular olduğunda çaresiz kalıyoruz, rakip çok rahat karşılıyor, taa Musleraya kadar dönüp sağ kanattan atak yapıyorsak sol kanada geçiriyoruz topu. Sonrasında niye forvetler kötü.. Naçizane bir gözlemim daha, Sergio geldiği andan itibaren Gomisin koşu yoluna harika paslar atıyor, Gomis koşamadığı için o pasların değerini anlayamadık ama Seferoviç girdiğinde 3-4 kez boş koşu gösterdi top bizim orta sahadayken, atılmadı. Bunu yapabilecek 2 orta saha transferi daha hem forvet hattını hemde kanatları yıldızlaştırır.
sevgili murat,
ilyas renkdasimiza nazire yaparcasina, yapiya bir tugla da sen ekledin kanaatindeyim.
hemen hemen 4/4 luk bir yorum olmus bastan sona. kendi adima tesekkur ediyorum zahmet edip yazdigin ve kritik buldugun nokta tespitlerinden dolayi.

bu *mesajini ~nacizane mesajimla ve *ilyas'in mesajiyla beraber gonul isterdiki ; forumumuzda yeni acilan >>>
*orta saha uclumuz kim olmali - basligina entegre edebilseydik. faydali olurdu kanisindayim.

her halukarda, transfer basliginda bu tandansta bir mesaji okudugum icin memnunum.

saygi ve selamlar

luyindamanın tek olayı fiziği. okan hoca doğru olanı yapmış, beklemiyordum böyle bir karar şaşırdım şahsen.

Luyindama sakatlanmadan önce marcaodan öndeydi bence birçok anlamda. Adamı sakatladılar kazık olarak bakmiyroum ben buna şahsen

Burdakileri anlamiyorun. En fazla 6nr 10nr ve kanat forvet gelir toplam 3 tane yani. Gomisten cikarsak extra forvet gelir okadar

Millet ucmus durumda 3 orta saha forvet, kanat stoper 6-7 transfer bekliyor ciddi ciddi
Sende mi umudunu kaybettin vay be

Eren aydin icin en dogru yer adanademirspor.ali yavuz adanademirde direkt 11 olmaz,yedekten girer ilkin ve kupada oynar.ereni sag kanatta oynatabilir montella

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt