Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aouar'i Betis bayağı istiyor herhalde taraftarlari falan da yazıp duruyor. Carvalho'yu takasta kullanırlar büyük ihtimal

2 3 hesapta gorunce attim buraya da dikkat etmemisim. Barisin ihtiyarligiyla dalga gecmeye basladigimdan beri bende de ihtiyarlik belirtleri gozukmeue basladi
screenshot_2022-07-23-17-08-30-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12-jpg.169675

:asd:

🎙️ Christophe Galtier: "Kulüp kadroyu güçlendirmek için çalışıyor. Uçağa binip 12 saatlik bir yolculuk yapacağız ve indiğimizde 1 veya 2 hatta 3, 4, 5 oyuncumuz daha olabilir. Bu hafta neler olacağını göreceğiz." https://t.co/MJ3NFo5cH1

Bu aralar bolca enerji üretiyordur herhalde o paneller ve statta harcama maç günleri dışında minimumdur. Üretilenin fazlasını sisteme satıp elektrik şirketleriyle mahsuplaşıyoruzdur herhalde. Ne kadar katkısı oluyor bütçeye acaba.

Bu saatten sonra bu sezonu da kapsayacak şekilde değiştirirler mi sizce kuralı? Bence gelecek sezon için değişir değişirse gibi geliyor ama tabi bu ülkede hiçbir şey belli olmaz.

🚨 Fildişili forvet Christian Kouame için Fiorentina'ya teklif yapan kulüpler:

🔹 Galatasaray
🔹 Anderlecht

⚽️ Christian Kouame geçen sezonu kiralık geçirdiği Anderlecht formasıyla 13 gol ve 10 asist kaydetti.

🗞️ (Corriere dello Sport)

@Keramettin TANRIVERDİ
begendigim bir yetenek.arti eksiden bagimsiz.
kendisini, hafizam yaniltmiyorsa, * sassuolo u19 doneminden gelisimini gozlem bazli takip ediyordum,,,
gencler baz'in da u19 sassuolo dan kiraya verildi akabindeki donemler...random hatirlladigim takimlar,prato,inter, cittadella,genoa.. en son genoa uzerinden fioreye saglam bir $'a 10 m uzeri olmasi lazim gitmisti...belli bir sure sonra belcikaya kiraya gonderildi. ki, oyuncu icin en dogru adres idi - bu menseli oyuncularin ilk cikis yaptigi ve en cok parladigi merkez bir ulke ve ligtir.belcika.

<-> anderlecht de *kimya tutmasina sasirmadim bu baglamda....
alirsak, bir kac sey karalamak isterim nacizane - gerek gorulurse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt