Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu stadın tepesine koyduğumuz güneş panellerinin verimliliği hakkında haber çıktı mı hiç? Gören bilen varsa paylaşabilir mi? Merak ettim. Transferleri beklerken vakit geçsin hem...
Stad elektriğinin %70-80 civarını karşılıyor diye okumuştum. Ömrü 25-30 yıl demişlerdi sanırım. İlk 10 yıl firma işletecek indirimli alacağız sonra bize geçecek böylelikle ciddi tasarruf edeceğiz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rıdvan'ı satmışlar.

“Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel, 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.”

Bu aralar bolca enerji üretiyordur herhalde o paneller ve statta harcama maç günleri dışında minimumdur. Üretilenin fazlasını sisteme satıp elektrik şirketleriyle mahsuplaşıyoruzdur herhalde. Ne kadar katkısı oluyor bütçeye acaba.
O panellerin belirli bir yılı şirketin. Bizim bütçeye anlaşılan süre sonrası gelir gelicek bize.

Maçı açtım da elmalı doğucan iyi işler yaptı aynı anda. Bu doğucan cihan haspolatlı nın oğlu falan mı?

PSG'li taraftarlar Icardi, Kurzawa, Herrera, Danilo bizim Gueye'yi falan hiç istemiyorlar. Okan hocanında, takımında kamp yapmış vb derken Gueye'yi de bu işe dahil ettiğini düşünüyorum. PSG'nin kampı bitince tekrardan görüşmeler başlayabilir. Yalniz Gueye PSG'de alacaklarını bırakmayacak gibi, üstüne bizi tercih eder mi? Pek zannetmiyorum

PSG'li taraftarlar Icardi, Kurzawa, Herrera, Danilo bizim Gueye'yi falan hiç istemiyorlar. Okan hocanında, takımında kamp yapmış vb derken Gueye'yi de bu işe dahil ettiğini düşünüyorum. PSG'nin kampı bitince tekrardan görüşmeler başlayabilir. Yalniz Gueye PSG'de alacaklarını bırakmayacak gibi, üstüne bizi tercih eder mi? Pek zannetmiyorum
Adamların istemediği oyuncular bizde olsa 4 sene üst üste şampiyon oluruz yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt