- 18 Temmuz 2009
- 80.808
- 225.607
- 5.093
Gelmez sanmıyorum.Gueye = Şampiyonluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmez sanmıyorum.Gueye = Şampiyonluk
Kiralama ücretinden yüzde alınması saçma degilmiRıdvan'ı satmışlar.
“Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel, 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.”
dilencilik başka bisey değilKiralama ücretinden yüzde alınması saçma degilmi
Senin Türkçen nasıl Hakanmeali ne admiirm ben anlamiom
Sol tarafa düşsek finaldeydik o sene.Depotivo'ya son maçta grup liderliğini bırakmasaydık yine Leeds'e rakip olacaktık. Her şey farklı olabilirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 169942
Kardan yüzdedir o. Net gelir diyerek kıvırmaya çalışmışlar.Kiralama ücretinden yüzde alınması saçma degilmi
aynısı Marcao da da vardilencilik başka bisey değil
Senin Türkçen nasıl Hakan
marcao transferinde ki açıklanmayan maddeleri merak ediyorum, neler yaşanırsa 15m almış olacaz acepaynısı Marcao da da var
2000 haneye eşdeger elektrik uretiyor.Bu stadın tepesine koyduğumuz güneş panellerinin verimliliği hakkında haber çıktı mı hiç? Gören bilen varsa paylaşabilir mi? Merak ettim. Transferleri beklerken vakit geçsin hem...