Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.542
- 106.175
- 4.738
grillitsch takımsız kalacak galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpaya başlayınca mention at.Neden
Yakışıyor mu sana
Babasıyla kalsingrillitsch takımsız kalacak galiba
Bu stadın tepesine koyduğumuz güneş panellerinin verimliliği hakkında haber çıktı mı hiç? Gören bilen varsa paylaşabilir mi? Merak ettim. Transferleri beklerken vakit geçsin hem...
Nice göndermek istiyor galibaBu Lemina mevzusu nedir Twitter'da okudum ama haber falan mı var anlamadım gelmesini isterim tabiki
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şuan yani ilk 10 yıl ettiği tasarruf bile Galatasarayımızın maddi anlamda yaptığı en iyi işlerdenStad elektriğinin %70-80 civarını karşılıyor diye okumuştum. Ömrü 25-30 yıl demişlerdi sanırım. İlk 10 yıl firma işletecek indirimli alacağız sonra bize geçecek böylelikle ciddi tasarruf edeceğiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son maçtan bir maç önce deportivo evinde ilk uyarısını 3-0 geride kapattığı maçı 4-3 kazandı.O maçı kazanamamış olsa liderliği garantilemistik son maç öncesi.. Asıl kaybettiren maç o oldu maalesef..Yine de son hafta iddiası kalmamış psg den sadece 1 puan alsak lider olacaktık ama çok büyük fırsat kaçtı...Depotivo'ya son maçta grup liderliğini bırakmasaydık yine Leeds'e rakip olacaktık. Her şey farklı olabilirdi.
Neden
Yakışıyor mu sana
elimden bir kaza çıkacak şimdiLan yürü git artık sevimsiz HERIF. Bize gelme biz öcüyüz.
Muslera satılır ve yerine genç bir yerli/yabancı ayağı düzgün bir kaleci alıp ya da okana emanet edip sevinmeyecek kim varNelsson satılıp Kaan Ayhan veya Mert Çetin alınırsa üzülmeyecek kim var?