Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah ''Ndombele Galatasarayda'' diyerek uyandım nedense, hayırdır inşaallah?!..

Samimi söylüyorum; transfer düşünerek uykuya dalmadım, kendisinin bize uygun profilde bir futbolcu olduğu aklımdan geçmedi daha önce, rüya gördüğümü de hatırlamıyorum...

İlk defa böyle bir şey oluyor. Deklare ederek olası bir büyüyü bozmuş olur muyum, onu da bilmiyorum doğrusu?!...

Eğer bu uzak ihtimal gerçekleşirse, Hayri Cund-Nelsson olayının bir benzeri gerçekleşmiş olacaktır, diye düşünmeden edemedim...:danyal:

pedro
harit
xeka
gueye
sergio
diawara
midtsjø
grillitsch
ndombele
sanson
hadziahmetovic
amiri
carvalho
raskin
mendy
joao mario
bazoer
arambarri
evander
szymanski
moutinho
pijanic
onana
denis suarez
gagliardini

gelenler:
sergio

ismi çıkan 25, gelen 1

v.00.7 updated on 25.7.22
sürüm notları: gagliardini+denis suarez eklendi
thiago mendes de yok muydu yav? konustugumuzu hatırlıyorum. boşa mı konuştuk?

He ama şunu söyliyim gagliardini okan hocanın oynatmaya çalıştığı sistem cuk oturan bi adam, futbolculuk özellikleri bakımından. Son halini hiç izlemedim, gelecekse rotasyona gelmesinden yanayım.

Ali Akman mantıklı bir opsiyonla gelirse, Seferoviç'in arkasında Nihat-Kovacevic uyumu gibi bir uyum izleyebiliriz.

Geçen Evander'de 100 bin euro fark kaldı diyen şahıs 6 numara için Evander'in takım arkadaşı Onyedika'yı da istediğimizi söylemiş

gagliardini ismi çıkınca benim kafa gabbiadiniye gitti. mancini bize istemişti baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt