Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivas daha geçen kanat aldı morrutan yedek mi oynıcak

HY: "Harit ve Evander transferini Galatasaray istediği an bitirebilir. Son kararı Okan Buruk verecek"

Riva'dan sonra da tek borçsuz kulüp olacaktık zamanında. Peşkeş için hazırlıklar başladı demeki ki.
Floryayi alsınlar borçları sıfirlasınlar. Devlet kurumlarına borcumuz yok mu bizim. Kafa kafaya takas işte.
Hepi topu 200 milyon dolar ki orası o parayı eder. Biz niye 5 sene bekliyoruz alsınlar borcu sifirlasınlar ister arap yatırımcı bulurlar ister toki konutları.
5 sene önce de aynı muhebbet vardı o dönem sadece rivayı 100 milyon dolara satsak yine borcumuzu sıfirliyordu herif inşaat aşağı inşaat yukarı. 10 senede 2 milyar lira alsak ne olur yazdım forumda da duruyor mesajım. Ne borcu sıfırlarız ne 5 seneye proje birer dedim. 6 sene olacak 3 kuruş para aldık aldığımızla kaldık.
Hayır anlamadığım da rivadan hala para gelecek borcu sifirlar 2 milyar lira deniliyor iyi hoş. Parayı kimden alacağız emlak konut. Para kime girecek bizim kasamıza girmeden bir başka devlet kurumu olan bankalar birliģi yani devlet bankalarına.
Lan şuan kırdırın o halde al kardeşim benim hakkım şuan beklenen kesinleşmiş gelir bu salin yakamı de. Hayır cumhurbaşkaninin yanina falan çikiyorlar ne için çıkıyorsunuz anlamıyorum ki. Bir kere işimize yarar iş olsun. Koca devlet için 2 milyar nedir ki hele böyle bir karşılığı da varken. 10 sene yatırım için beklese kaybı olmaz ama dinamik bir dal olan sportif faaliyetlerde 1 ay bile önemli.

Yalan söyledi gözlerimize baka baka.d Okan seçecekmiş Okan 2 aydır transfer lazım neler eksik biliyoruz demedi mi?

6 ve 10 no alınsında eylüle bekleriz 3 4 transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt