Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden geliyorum lemina olurdu ama Antalya’dan fernando 1 milyona alınıp lemina fernando dönüşüm oynatılırdı taş gibi olurdu

@Gökhan Sancak kaçak dovusme Harit için nediyorsun. Gelsin mi niye gelsin. Gelmesin mi niye gelmesin.

Madem Futbol profesörüsün anlat bize

Birde sen Marsilyalisin

Ben Doldur Boşalt’ta yayına bağlanıp fikrimi söyledim. Dinleseydin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Akbaba Kasımpaşa maçındaki performansını sürekli hale getirebilirse Evanderden de Haritden de daha faydalı olur. Ne olursa olsun gene de oraya bir oyuncu transferi şart bu da bir gerçek ancak şu ana kadar o bölge için çıkan isimler beni tatmin etmiyor.

Zaman ayırıp, dolu bir içerik nakşettiğin için çok teşekkürler üstat.
rica ederim sevgili erkan renkdasim.
farkli bir aci katabildiysem ne ala..

bu arada dm den daha detayli deginirim. uzun mesajimin *mevcut basligin takibine sekte vurabilir.
yanitini buradan da verebilirsin elbette.

@Çetin Gürzap dedigin denklem, transfer donemlerinin meshur cilvesidir versuslar . elbette bu konular goreceli. dedigin gibi ,dedigim gibi kimine iyi gorunen yeterli gorunen ,digerine tam tersi vs vb ...

kim gelirse gelsin desteklemek olmasi gereken taraftarlik durusudur.kanimca.

ps:

bu donemin yerli yeni transferleri. yunus, emre ikilisi,.. *altyapidan ,kiradan gelen emin ve akman kardesler nazarimda.

Ne olduysa bu sene arap furyasıdır gidiyor.En iyisinin bile kulube sokulmaması lazım.

Canı isteyince oynayan, "kafasını futbola verirse" denilen iş ahlakı olmayan arapları kulube sokmayın.Alt yapıdan oyuncu koyun arap sokmayın kulube.En iyisi bile gelmesin.

Ne olduysa bu sene arap furyasıdır gidiyor.En iyisinin bile kulube sokulmaması lazım.

Canı isteyince oynayan, "kafasını futbola verirse" denilen iş ahlakı olmayan arapları kulube sokmayın.Alt yapıdan oyuncu koyun arap sokmayın kulube.En iyisi bile gelmesin.
Amiri için diyorsan futbolculuğunu kenara koyarsak karakteri, iş disiplini iyi. Futbolculuğu pek sinmiyor içime ama.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gencler baz'inda milli takim dolayli etkili bulmustum. ozellikle versus romanya yari finalinde saha nin yildizlarindandi.
wolfsburg lu waldschmidt mi kendisi mi mvp secsem diye karar verememis idim o gun.
ikisi de damga vurmustu epik gecen unvanina yakisir maca...

bizim cica ve iannis hagi de romanya da yer almisti hafizam yaniltmiyorsa. ki, o donem oyun anlamin da cica nin peak yaptigi hagi,coman,balatu vs nin one cikan performanslari ile hirvatisan ve ,ingiltere'yi 4 er golle bozguna ugratip > akabinde fransa ile 0-0 kalip - son duzlukte olimpiyat oncesi yari finale tasidigi- performanslari da es gecilmemeli doneme dair bireysel bazda. doneme dair not olmasi adina...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt