Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.001
- 4.792
- 2.278
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amiri-Harit miİşte böyle yeniliklerle gel bana
Kuzu kuzu gel
Hepsi için aynı görüşüm.Bunların en iyisi Salah hakim ziyech vs sistem içinde başarılılar.Amiri için diyorsan futbolculuğunu kenara koyarsak karakteri, iş disiplini iyi. Futbolculuğu pek sinmiyor içime ama.
Bırak muhabiri transferi görüştüğümüz oyuncu bile sızdırıyor yav
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amiri arap değil renktaş bu arada.Hepsi için aynı görüşüm.Bunların en iyisi Salah hakim ziyech vs sistem içinde başarılılar.
Senin defansın şüpheli bekler muamma ortasaha karışık hocan yeni gidip arap getirip ondan da performans bekleyeceksin boşuna okan hocayı yakacaklar arap getirerek.
Muhammed de geldi nazlandı 2 maç oynadı sonra küstü vs Fegh takımın işlediği zamanlarda oynadı Belhanda gomisli rodrigesli fernandolu kadroda oynadı biraz sallantıya girince dağıttı.
Harit Amiri ıvır zıvır hangi arap gelirse 2 maç kaybettikten sonra gör performansını hocayla ters düşmeleri mi dersin canı istememesi mi dersin göz göre göre takımı hocayı bu riske sokmak saçmalık.
Kulup tüzüğüne yazılması lazım en iyi arabın bile kulupten içeri girmemesi lazım.
Amiri işi yalanAmiri-Harit mi
Amiri-Evander mi?
Harit gelmesin lan adam baya skora katkı konusunda özürlüAmiri işi yalan
Harit ve 6 no gelecek
Sonra da 6-8 oynayan bir rotasyon topçusu gelecek
1 milyona almadık ismi geçen giriliştende Williams’a carvolhodanda iyiantalyadaki fernando taş gibi oyuncu.
Bizim ligin bugı olabilir. 7 gol 10 asistle bitirirse şaşırmamHarit gelmesin lan adam baya skora katkı konusunda özürlü
diyecek birşey bulamıyorum.1 milyona almadık ismi geçen giriliştende Williams’a carvolhodanda iyi
Evander vs. Harit.
Sorunun cevabı basit, biz kimi alırsak diğer oyuncu daha iyiydi diyeceğiz.
B2B işte bence daha uygun klasik o no yerine arkaya 2 tane b2b Sergio forvet arkası da yapabiliriz daha dinamik olur şöyle meselaThe sun da sallamaz heralde dimi....bu arada şimdiden söyleyeyim ndombele de "6" değil![]()
1 hafta önceki hazırlık maçından
Amiri - MidstjöAmiri-Harit mi
Amiri-Evander mi?
Miço yu tanımıyorum Amiri de çok statik görüntü verdi izlediğim Juve maçındaAmiri - Midstjö