Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiri - Midstjö - Sergio üçlüsünden Amiri ve Midstjö’yü dönüşümlü 10 olarak kullanada bilirsin. İkisi de 8-10 oynar , Amiri’nin mücadele yönü daha yüksek. Hem Harit’e hem Evander’e göre ne vereceği daha belli isim. İtalya , Almanya gibi liglerde forma bulmuş , Alman milli takımı görmüş ve buraya gelmeyi gerçekten istiyor.

Miço yu tanımıyorum Amiri de çok statik görüntü verdi izlediğim Juve maçında
Hocam bu adam tempolu ve ince yapabilen bir adam. Aradığımız tam profil bu bence zaten.

Evander , Harit falan öyle çok çok yetenekli 10 no olmadıkça Cicaldau’ya dönüyorsun.

B2B işte bence daha uygun klasik o no yerine arkaya 2 tane b2b Sergio forvet arkası da yapabiliriz daha dinamik olur şöyle mesela

Lemina *Ndombele
Sergio

(*) anca kira olur buyuk ihtimall. bizim disimizda sevilla da talip idi benim bildigim.
*53 m pound'a almislardi yanilmiyorsam. kulup tarihi rekoru...
*mou donemi begenmistim tarzini vb ,.. *conte kendi kurgusunda uygun gormuyor gozlemledigim kadariyla..
bu arada, ufak anektod; kanal plus france idi yanilmiyorsam mou nun aciklamasini dinlemistim. oyuncuyu overken - akabinde elestirisini de yapmisti yapici bazli ; kendisini oyuna yuzde yuz vermiyor. dahasini verebilir... minvalinde bir aciklama idi hafizam yaniltmiyorsa.

sergio tamda olmasi gereken yerlerde nazarimda. forvet arkasi veya bir tik arka 8.5
ismi bizle ilk ciktigindaki yorumum belli. geride yazik ederiz 6 civari vs....

Hocam bu adam tempolu ve ince yapabilen bir adam. Aradığımız tam profil bu bence zaten.

Evander , Harit falan öyle çok çok yetenekli 10 no olmadıkça Cicaldau’ya dönüyorsun.
Evander yetenekli aslında bizim taraftar Cicaldau muamelesi çekiyor.
Amiri nin sadece Juve maçını izledim.

(*) anca kira olur buyuk ihtimall. bizim disimizda sevilla da talip idi benim bildigim.
*mou donemi begenmistim tarzini vb ,.. *conte kendi kurgusunda uygun gormuyor gozlemledigim kadariyla..
bu arada, ufak anektod; kanal plus france idi yanilmiyorsam mou nun aciklamasini dinlemistim. oyuncuyu overken - akabinde elestirisini de yapmisti yapici bazli ; kendisini oyuna yuzde yuz vermiyor. dahasini verebilir... minvalinde bir aciklama idi hafizam yaniltmiyorsa.

sergio tamda olmasi gereken yerlerde nazarimda. forvet arkasi veya bir tik arka 8.5

Bence direk seferoviç arkası oynamalı Sergio şut var ara pas var Sneijder performansı çıkarabilir orda

Ndombele sanki yeteneğine ihanet ediyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fredrick misto ve amiri gelirse aslında daha dengeli bir orta saha olur, harit çok ofansif, Sergio da çok defans yapan bir oyuncu değil, yumuşak kalır orta saha. Misto-amiri-sergio ile 3 8 numara tarzı bir orta saha top kontrolü açısından da avantaj sağlar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fredrick misto ve amiri gelirse aslında daha dengeli bir orta saha olur, harit çok ofansif, Sergio da çok defans yapan bir oyuncu değil, yumuşak kalır orta saha. Misto-amiri-sergio ile 3 8 numara tarzı bir orta saha top kontrolü açısından da avantaj sağlar.

Hoca oyunu yönetecek bir oyuncu istiyor. Miço veya Amiri bunu yapabilir mi? Miço 6-8 gibi bi şey Amiri de 10 olacak mış ama 6,5-8,5 kalmış gibi

Hoca oyunu yönetecek bir oyuncu istiyor. Miço veya Amiri bunu yapabilir mi? Miço 6-8 gibi bi şey Amiri de 10 olacak mış ama 6,5-8,5 kalmış gibi
Hoca çilingir oyuncu istiyor ama bunun pas oyununu bozmayanını istiyor. Durum böyle olunca fiyat artıyor. En mantıklısı harit gibi duruyor şuan. Bu özelliklerde bu fiyata muadili yok.

Sergio yapamaz mı? Diğer şekil de Sergio ve harit beraber oynarsa tek 6 ile çok sıkıntı yaşarız. Turkiyede savunma yönü de güçlü olmalı orta sahanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt