Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
Bu çocuktan bişey olmayacak gibi. 23 yaşına geldi hala 2 alt ligde kiralık falan. Olmayacağı belli ne uzatıyoruz anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi tabiGalatasaray'ın resmi olarak kiralama teklifinde bulunduğu Ali Akman için Frankfurt'un, en az 25 maçta oyuncusunun forma giymesi için sarı-kırmızılılara şart koştuğu öğrenildi.
Bu konuda son kararı Okan Buruk verecek.
(Habertürk)
Frankfurta yetistiriyoruz
yorum tutarsa ben demiştim. yorum tutmazsa hani nerede demişim.Bu çocuktan bişey olmayacak gibi. 23 yaşına geldi hala 2 alt ligde kiralık falan. Olmayacağı belli ne uzatıyoruz anlamadım.
Hiç post silmedim valla. Keşke beni rezil etse ama sanmamyorum tutarsa ben demiştim. yorum tutmazsa hani nerede demişim.
Ulan her transfer döneminde 50 tane oyuncunun maçlarını skills videolarını saz mı caz mı videosunu izleye izleye kendi scout ağımı oluşturdum. mesleği bırakıp kasımpaşaya oyuncu önereceğim bu gidişle. bu ne biçim transfer sezonu ya. kafayı yedirdiler iyice.
Oyuncuyu bilmiyorum ama Nelssonun da Bardakçınında yanına tecrübeli biri olsa daha iyi olur sanki.Yeni Pique!