Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni duyumlar var mı?

1658831081890.webp

Kimsenin Süper Lig seviyesinde verilen performanslar umurunda değil. Avrupa seviyesinde gösterilen performans kıstas alınır. Grup maçlarında da pozisyon hatası dışında bir şey yapmamış. Bir sürü gol yedirmiş defans hattı.

Min Jae 19'a falan gitmiyor. Ali Koç'un işleri onlar. Bekledikleri bonservisi bulamadıklarından yine İtalyanlar, özellikle Napoli üzerinden çözüyorlar belli limitleri.

Ali Koç'un çözme ihtimalini yukarıda ben de belirttim zaten uçuk bir bonservis Kim icin

@Suat Kara

Normann
Sergio Oliveira - Midstjö veya 10no.

Bu tarz bi 3'lü nasıl olur üstad sence, ofansif yönden kağıt üstünde her ne kadar eksik gözükse de, Sergio gayet gezgin bir oyuncu, diğer ikilinin de tempolari, ileriye çıkışları iyi gözüküyor. Skor anlamında nasıl olur bilmem de tempo açısından keyif verici olabilir ama yaratıcılık anlamında biraz zayıf kalıyor tabii.

Sezon genelinde de ekstrem bir olay yok ki. Fener defansif olarak hep kalabalık oynayip kim 6 numara gibi süpürücü takıldı hep ilk hamleleri yaptı. Luyindamanın yanina ve önüne onun eksiğini kapatacak 2 adam koy bunun yaptıklarını cebinden çıkarır.
Fenerde hep ilk hamleyi kim yapıp diğerleri topu uzaklastırmakla görevliydi.
Sende oyun kur luyi, kaleyi savun luyi, topu uzaklaştır luyi diğerleri izlesin.

Seneye aynı performansı alırsın ama 5 milyon veren çıkmaz. Hatta iddia ediyorum o s.liginde mbappeyi falan hanımı yaparken sakatlanmayıp devam etseydi yine bu paralari veren çıkmazdı.
Hikaye anlatmayı bırakmaları gerekir.

Prime Luyindama> diğer stoperler
bu hususta kesinlikle haklısın .. O bela sakatlıktan sonra zaten sıkıntı başladı eski çevikliği kalmadı bir de üstüne akıl almaz hatalar yapınca üstünü çizdiler belli ki..

yaw ajax istese alması ne kadar sürer ki. kolp geliyo bana ajax meselesi

@Hasan Bekir üstat burada öneriyordu sürekli
Önerme değilde transfer olarak topu iyi kullanan aynı zamanda dinamik biri Okan hocanın bu açıklamalarına uyuyordu defansif olarak etkileyici biri olmaması sıkıntı lakin önde baskıda iş yapabilir ve şartlarında uygun olur diye düşündüm Rostov'a geri döndü çünkü PL'de oynadığı kulüp küme düşünce.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu miçö anladığım kadarıyla fenerin cresposu gibi biri
Crespo 25 yasinda,hadziahmetovic 25 yasinda.midso 29 yasina gelmis,hucum acısından vs yetersiz bi herifmis anlatanlara gore.dripling falan yapiyomus arada.Galatasaraydan uzak durmasi daha iyi.omer bayrami da ortasahaya koyup top sur diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt