Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guenduzi gibi bir topcumuz olmasını çok isterdim.. Gueye-Guenduzi-Oliveira taş gibi bir orta saha olurdu ben klasik 10 işini sevemedim bir türlü çift 8i daha çok seviyorum (tabi Sneijder gibi bir beyin olursa başka) .. Bir de sıkıntılı maçlarda kilit açacak Vargas gibi hem kanat hem 10 numara oynayabilecek birini alsak hemen hemen tüm sıkıntılar çözülmüş olurdu..

Crespo 25 yasinda,hadziahmetovic 25 yasinda.midso 29 yasina gelmis,hucum acısından vs yetersiz bi herifmis anlatanlara gore.dripling falan yapiyomus arada.Galatasaraydan uzak durmasi daha iyi.omer bayrami da ortasahaya koyup top sur diyebiliriz
sürer mi? yoksa patates çuvalı gibi devrilir mi?

Beka Beka ya sıcak bakan tüm mesajlara benden like. Zorla getirecem bu adamı inşallah. Darısı Pereira'nın başına. Bu ikisi olursa misyonumu tamamlarım.

Beka Beka haberi gerçek olmamakla beraber 10 Numaraya gerçek bir komutan şart olur. Beka Beka’yı Nice’de istiyor. Ek olarak Beka Beka alınacaksa Lemina’da takıma katılabilir güzel bir rotasyon olur

tamam ömer kotu bi ornek,benim de isteyerek söylediğim yok zaten.ama hamza fazlasiyla yapar o driplingi

Irfan sayesinde kisa bir süre önce ülke alev almisti cocuk forma bulamayacak yakinda sutlamaya calisacaklar çok komik

Bu nasıl bir bolluk arkadaş tamam bir bok yediklerini biliyoruz da herifler 1.5 sene önce 12 milyon bonservis verdiği adamı silmeye çalışıyor lafı bile edilmiyor bizim Cagneye ödediğimiz para 3 yıl konuşuldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt