Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gullperi sanki üstü kapalı cheik kouyateyi kastetmis umarım olmaz öyle birşey kesinlikle aradığımız adam değil son sezonlari leş gibiydi @Hayri Cund daha iyi bilir

leş değil ama aradığımız herif de değil. tekniği iyi değil bi de topla hantal. oraya daha oyunu yönlendiren birini istior sanırım o.b. ama kuyatenin fiziği iyi ve bi kaç posyonda oynayabiliyor. bi de az sakatlanıyor. asli hedefleri alamazsak düşünülebilir.

leş değil ama aradığımız herif de değil. tekniği iyi değil bi de topla hantal. oraya daha oyunu yönlendiren birini istior sanırım o.b. ama kuyatenin fiziği iyi ve bi kaç posyonda oynayabiliyor. bi de az sakatlanıyor. asli hedefleri alamazsak düşünülebilir.
Sen kimi en çok istiyorsun 6 ve 8 olarak üstad?

dun fmye basladim orta saha ve sol bek transferinde cok zorlandim iki oyuncu da son gun geldi.

hem kontrat hem de transfer odeme planlarini kabul ettirmek cok sure aldi.

bu esnada birkac tane istedigim free oyuncuyu da elden kacirdim birkaci da gelmek istemedi.

iki oyuncu saglik muayenesinden gecemedi.

resmen uzerimde stres olusturdu transfer sureci bir an yonetime hak verdim.

hayir para da ar 15m euroya yakin butce ama eldeki copleri yollayamadigim icin maas butcesi sikintida transfer butcesini 10a cekip biraz acabildim.

son gunde oyuncular gelmesine ragmen avrupa maclarina da yetismedi ilk kez boyle kepaze bir fm transfer surecinden geciyorum yillardir oynarim oyunu resmen ders oldu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt