Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan paraları saçma sapan adamlara harcayacağımıza net bir isme güzel para gömelim şakası yok bu işin 6 no kaliteli olursa şampiyonluk kotasına girersin olmazsa ilk 10 da kalmak hedefin olur.

Forvet gibi gomis'in istediği parayı vermedik diye yıllarca şüpheli adamlara para bayıldık.Aynı hatayı yapma kalitede ekonomi yapılmaz yedekleri komple alt yapıdan koy ama omurgana para harca.

Midstjo tam bir 6 numara diyemeyiz hatta 8’e yakın bir defansif orta saha gibi okuduğum yorumlar ışığında vardığım kanı.

Alınırsa Linnes gibi o mevkide süper yedek olur.

Taylan yerine o bekler kulübede. Ama yıllık ücreti 1 Milyon’u geçmemeli.

Bonservis de max 2-2.5 Milyon Euro olmalı.

Daha fazlası üzer.

Esas 6 numara ve 10 numara da kaliteli isimler olmalı.

Midstjo
Oliveira
Arthur/Rabiot/Ndombele/Gueye/William
Harit/Evander

Olabilir.

Bu arada bence Harit alınırsa Evander yerine Midstjo düşünülüyor olabilir. Zira Evander 8 ve 10’a alternatif ama 11 için düşünülüyor.

Harit gelirse yedek olmaz o maliyet ve yetenekle onu da serbest oyuncu gibi sola yanlayan şekilde oynatırız. Arkasında o zaman Carvalho gibi bir çapa ve Oliveira olur, yedek olarak da Midstjo joker olur orta sahaya.

6 numara çok önemli ama bence 10 numara daha önemli geçen sezon en büyük sıkıntımız anahtar oyuncumuz yoktu skoru alacak iyi bır 10 numaramız olsaydi barcelonayi bile elerdik

Normann icin yüksek satin alma opsiyonu koyup kiralayalim. Begenirsek, gelecek sene tek sene sözlesmesi kaliyor diye o rakami asya cekip alabiliriz.

Miço'dansa Normann bizim için çok daha iyi olur.

İngiltere'de alt sıra takımında oynadığı için kötü sezonlar yaşadı ama dinamik temiz bir oyuncu. Ayağı falan öyle kütük değildir.

Kısa bir oyuncu ama dinamik. Oyun yapımıza uyar mı bilmiyorum çünkü adı çıkan adamların hepsinin özellikleri birbirinden farklı tarz.

Yani kısaca Miço yerine her türlü Normann çok daha temiz olur bana göre.

Midstjo tam bir 6 numara diyemeyiz hatta 8’e yakın bir defansif orta saha gibi okuduğum yorumlar ışığında vardığım kanı.

Alınırsa Linnes gibi o mevkide süper yedek olur.

Taylan yerine o bekler kulübede. Ama yıllık ücreti 1 Milyon’u geçmemeli.

Bonservis de max 2-2.5 Milyon Euro olmalı.

Daha fazlası üzer.

Esas 6 numara ve 10 numara da kaliteli isimler olmalı.

Midstjo
Oliveira
Arthur/Rabiot/Ndombele/Gueye/William
Harit/Evander

Olabilir.

Bu arada bence Harit alınırsa Evander yerine Midstjo düşünülüyor olabilir. Zira Evander 8 ve 10’a alternatif ama 11 için düşünülüyor.

Harit gelirse yedek olmaz o maliyet ve yetenekle onu da serbest oyuncu gibi sola yanlayan şekilde oynatırız. Arkasında o zaman Carvalho gibi bir çapa ve Oliveira olur, yedek olarak da Midstjo joker olur orta sahaya.
birkaç yere baktım net 300k civarı birşey alıyormuş. 750 800den fazlasını vermez bizimkiler(bence)

peki,fikrimi belirtmekte özgür oldugumu da belirteyim öyleyse.bu midsö dayatması da hoşuma gitmiyor ayrıca.her yorum yaptıgımda,böyle muhalefet olmuşçasına bir konusma içine girmek istemiyorum.

ki alternatif ortasaha için kimse bulunamıyosa midsöye hayır da demem dedim bi 10 kere.ama yine de bonservis,yıllık önemli 29 yasında bi herif için.o yüzden agoume gibi genc alternatifler daha uygun geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt