ada acilisi var sonra genel kurulTransfer dedikodulari niye durdu birden
30 temmuzdan sonra zaten yetkiyi alirlarsa bir yada maks 2 tane gostermelik transfer yapilir bu sene sampiyon olalim gibi bir motivasyonlari yok adamlarin
ada acilisi var sonra genel kurulTransfer dedikodulari niye durdu birden
dun bakmistim fena degil boyle heryseden biraz olan bir adam aksam bakarim tekrar atmaya calisirim ama ben almak isteyince 20m euroya yakin fiyat bicildigini gorup vazgectim yani oyle ucuz bir oyuncu da degil 6-7milyon eurodan daha dusuk transfer edilebielcegin sanmiyorummitsjo fm profili atabilicek olan varmı
hayatta biraz da hataları kendinde aramanı dilerim 4 sezonda istikrarlı kadroda ve 2 sezonunda öne çıkan performansları varAlkmaar bana 25km , miçö ismini ilk kez duyuyorum. Çöp çıkma ihtimalı yüksek
Harit mı Evander mihayatta biraz da hataları kendinde aramanı dilerim 4 sezonda istikrarlı kadroda ve 2 sezonunda öne çıkan performansları var
transferle arandaki mesafe müthiş bir detay renkdaş.Alkmaar bana 25km , miçö ismini ilk kez duyuyorum. Çöp çıkma ihtimalı yüksek
Edit: 40 km imiş
İddia mı temenni mi
inter gönderecek oyuncuyu,temenni tabi.bizden böyle akıllı bi hamle beklenemezİddia mı temenni mi
farklı tipler ya birbirini tam ikame de etmiyo garip bir seçim. daha çok 6 ve sisteme göre bakılcak heralde. oyuncların + ve -'leri birbirlerini götürüyor resmen zor işlerHarit mı Evander mi
bu miguenza ispanya milli takım oyuncusu nasıl alacaksak
hayatta biraz da hataları kendinde aramanı dilerim 4 sezonda istikrarlı kadroda ve 2 sezonunda öne çıkan performansları var
Videolarda savunma yönünü hiç göstermemiş. Kesici yönü var mı?Normann ismi nereden çıktı gelişme mi var iyi oyuncudur kuzeyli olduğu için kuvvetli dinamik bir tarzı var ayrıca çok iyi frikik kullanır ve uzun top atar diyagonal yada savunma arkasına
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi