Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nevzatın agzı acıldıgına göre 1-2 bilgi verebilir.şu carvalho için 2 kere anlaşıldı,kulübüyle pazarlık son aşamada diyen trtspor muhabiri fbli amigonunsa söylediklerine inanmıyorum tabi.midsö işi basından beri menajer işi duruyor.bakacagız

harit/evander + 6 + 8 olacak gibi üstat. ama hocanın açıklamalarında kafamda oturmayan şeyler var.
lider profilli os, fv oynabilen 10, kanat oynayabilen oos. bunlar ne olacak merak ediyorum açıkcası
6 ve oyun yönetecek ortasaha + ikinci forvet, kanat oynayacak birisi istiyor gibi hoca. O yüzden demiştim sana Evander ve Harit beraber olabilir diye.
6 no-Sergio
Yunus-Evander-Harit
Seferovic gibi

Midjö - Normann gerçekten istesek 1 aşağı 2 yukarı bonservisle vs. 3-5 günde bağlarız, Gueye-Ndombele isimlerinden sonra bunları kabul ettirmek kolay olmaz. Uğraş var belli, umarım olumlu sonuçlanır kısa sürede

biri bi isim atınca twitterda yalancısı,çaycısı hepsi o isim hakkında konusuyo.haluklar bişey söylüyo,o isim gündem oluyo falan.okan burugun söylediklerini esas alırsak bir anda birileri gelecek ve bunlar bi süredir ugrasılan birileri gibi.

her bölge için 3-4 alternatif var dedi okan.6 numara için gueye-carvalho-grilitsh-ndombele isimleri gundemdeydi.bakacagız

6 ve oyun yönetecek ortasaha + ikinci forvet, kanat oynayacak birisi istiyor gibi hoca. O yüzden demiştim sana Evander ve Harit beraber olabilir diye.
6 no-Sergio
Yunus-Evander-Harit
Seferovic gibi
schalke hariti 4-5e salacak gibi gozukuyor orada daha çok maaş pazarlığı var gibi. evander içinse maaş ok ama bons buyuk problem. dış basın 6mlik teklifimizi reddettiklerini yazdı nasıl alıcaz biz bu herifi merak ediyorum. 6no içinde gueye beklenilecek gibi gozukuyor. olumsuz olursa lemina+normann falan görebiliriz belki

Midjö - Normann gerçekten istesek 1 aşağı 2 yukarı bonservisle vs. 3-5 günde bağlarız, Gueye-Ndombele isimlerinden sonra bunları kabul ettirmek kolay olmaz. Uğraş var belli, umarım olumlu sonuçlanır kısa sürede
aynı fikirdeyim.midsö de normann da uzun sürmez dediğin gibi,alternaitf için bile düşünülse bu isimler uzun sürmez almak bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt