Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gönderecekler zaten,son macın kadrosuna alınmadı

Kiralıktır herhalde? Büyük takımlardan iyi para veren yoksa satmazlar bunu ucuza mucuza? Kiralık gidiyorsa da bize vermezler herhalde, gelişeceği bir yere verirler. Baya wonderkid gibi bir şey gördüm ben çünkü.

Kiralıktır herhalde? Büyük takımlardan iyi para veren yoksa satmazlar bunu ucuza mucuza? Kiralık gidiyorsa da bize vermezler herhalde, gelişeceği bir yere verirler. Baya wonderkid gibi bir şey gördüm ben çünkü.
şu an alabilecek durumdayız cocugu,u 20 fransa oyuncusu

Yarın öğleden sonra Ada'da üyelerle havuz başında döner partisi varmış

Lautaro ve Barella'nın San Siro'da çimlere dokunduğu bir gelecek tasavvur etmek giderek zorlaşıyor.

Ayrıca, ekonomik durumumuz ve yönetimimiz mevcut sorunu yalnızca daha da kötüleştiriyor.

Hem Satriano hem de Agoume'nin takıma dahil edilmesini hazırlamamız gerekiyor.

demiş bir interli.ama agoume gidecek

Yok mu orda eskiden iyi yetenek sayilip, simdi 24-25 yasina gelmis fena oynamayan oyuncular? O yasa geldikleri an sanki ne piyasa degerli ne isteyenleri cok oluyor öyle oyuncularin
Bizi kesecek oyuncular Arrascaeta Veiga falandır onlar da pahalı renktaş Brezilya ve Arjantin de oyuncular dorde ayrılır;

1-) Wonderkidler onlar zaten hemen büyük takimlarin yada Portekiz büyüklerinin radarına girer ve mutlaka bir Avrupa deneyimi yaşar

2-) Yerel Star olanlar ülke dışına çıkmamıştir ama orda büyük hayran kitlesi olan 23-28 yaş arası oyuncular genelde büyük kuluplerde oynarlar

3-) Oranın orta sıra oyuncuları genelde daha sert ve savunma ağırlıklı oyuncular olur doğru sistem de iyi bir dişli olurlar ama bireysel olarak bu adam işte fena topçu demezsin işini yapar

4-) Alt sıra takımları oyuncuları kariyerinde bir sürü yerel takım değiştirmiş ikinci lig de falan da oynamış hayatında ismini duymazsin hasbelkader duyduğun yada gördüğünde de 30 yaş ve üstü olduğunu görürsün çer çöp olurlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt