Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Juventus Arthur Melo yu gönderecekmiş. Arthur u birde bu ayarda bir on numara alırsak varya ligin içinden geçeriz o kadar söylüyorum.

şu an alabilecek durumdayız cocugu,u 20 fransa oyuncusu

Neye göre alabilecek durumdayız? Açar mısın biraz? Ciddi ciddi satıyorlarsa ve bariz bilinen bir mental sorun veya sakatlık durumu falan yoksa rahat 10m bile verip alınır bu çocuk. Yeteneklerine ihanet etmezse komple oyuncu izlenimi verdi bana ama sanmıyorum satacaklarını. Kiralık verseler opsiyon koymazlar, ya da 20-25m Allah ne verdiyse yazarlar oraya. Para olsa o bile verilebilir sanki de, bize 25m'a prime Messi getiriyoruz deseler, o parayı denkleştiremeyiz. Ayrıca kiralık için neden bizi tercih etsinler? Senin "alabilecek durumdayız" biraz hayalcilik olmasın?

Meali: "Plansızca adamı kamp kadrosuna almadık. Sonra lan hata ettik galiba diye ertesi gün apar topar çağırdık ama plansızlığımız ortaya çıkmasın diye bu izin mevzusunu uydurduk." Yoksa neden kulübün kendi açıkladığı kamp kadrosunda adı olmaz ki adamın geleceği belliyse? Bu izin yüzünden muhabirlerin açıkladığı listede eksik olur anlarım, Luyindama İstanbul'da kalacak haberlerini falan da anlarım. Ancak kulübün kendi açıkladığı kadroda olmaması açıklanamaz 1 gün sonra geleceği belliyse.

Meali: "Plansızca adamı kamp kadrosuna almadık. Sonra lan hata ettik galiba diye ertesi gün apar topar çağırdık ama plansızlığımız ortaya çıkmasın diye bu izin mevzusunu uydurduk." Yoksa neden kulübün kendi açıkladığı kamp kadrosunda adı olmaz ki adamın geleceği belliyse? Bu izin yüzünden muhabirlerin açıkladığı listede eksik olur anlarım, Luyindama İstanbul'da kalacak haberlerini falan da anlarım. Ancak kulübün kendi açıkladığı kadroda olmaması açıklanamaz 1 gün sonra geleceği belliyse.
Bence hata ettiklerini anladilar. Adam daha görmeden yok saymak olmaz. Geleli 3-4 gun oldu. Aytaci falan görmek isteyen adam bossu neden istemesin? Kendini gösterirse stoper aramaya gerek kalmaz

b o s s geçen sezon Muslera'yı sakatlayıp maçı verdirip sezonun devamında neredeyse bizi küme düşerecek fekalet serinin başlamasına neden olmuştu. Bakalım bu sezon ne yapacak beynine giden oksijenin molekülünü sevdiğimin.

Muslera’nın da hatası var orada. Son maçta da yine boşuna kaleden çıkıp az kalsın sakatlanacaktı.

b o s s geçen sezon Muslera'yı sakatlayıp maçı verdirip sezonun devamında neredeyse bizi küme düşerecek fekalet serinin başlamasına neden olmuştu. Bakalım bu sezon ne yapacak beynine giden oksijenin molekülünü sevdiğimin.

1658847382845.webp
ewt luyindama suçlu. herif nerdeyse dalgasıyla topu uzaklaştıracak mesafede ama 20 senedir kalecilik yapan adam aksiyon olsun diye topa fırlıyor. kaç kere yaptı geçen sezon bunu. geçen k paşa maçında da yaptı.

Bence hata ettiklerini anladilar. Adam daha görmeden yok saymak olmaz. Geleli 3-4 gun oldu. Aytaci falan görmek isteyen adam bossu neden istemesin? Kendini gösterirse stoper aramaya gerek kalmaz

Ben de onu diyorum, saçma sapan hatalar. Elde stoper yok bir de. Gönderileceği çok kesin olsa bile götürürsün. Emin sakatmış yok, 3 stoperle gitmişiz sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt