- 3 Haziran 2015
- 56.769
- 65.902
- 4.143
ÇOK BEKLERIMMMMMMMMÇok beklersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇOK BEKLERIMMMMMMMMÇok beklersin
ndombele ve gueyeyi basından beri söylüyo rodop zaten,duyum değil o.ndombele 6-8 oynayabilir.ama ndombele o maaşla imkansızİzliyordum. Yanlışlıkla duyum verdi. Ndombele'yle uğraşıyorlar demek ki. O zaman Barkley işi yalan. 6 lazım bir de.
İngiliz futbolcular kolay kolay buraya düşmezler yada tercih etmezler. İşin garip tarafı bu normalde Afrika asıllı olanlarda gelmiyor. Benim hatırladığım bir tek Vassell var.Bir de fenerin atkinson u vardı. Şerefsiz ligde attığı 3 golü sadece bize atmıştı.![]()
İzliyordum. Yanlışlıkla duyum verdi. Ndombele'yle uğraşıyorlar demek ki. O zaman Barkley işi yalan haber. 6 lazım bir de.
barkley- oliveira bunların arkasını kim toplayacak?onun yeri konyaspor vs biz barkleyi alacagız
alan shearer cok iyi topcuydu evet ama asla ginola kadar sukseli biri degildi. daha basarılıdır daha uzun sure oynamıstır falan filan ama ginola kadar populer degildi asla.Alan shereer ne oluyor?
Dursun başkan ya herhangibir Çarşambadır o.yani yarın
Ndombeleyi kastediyor glb
LEMİNAAAAAAAA
ROSS BARKLEYYYYYYYY
Harit gelmedi diye pisman olacagitöüzür dileyeceksin
Trabzon da getirmişti 1 2 sezon önce.İngiliz futbolcular kolay kolay buraya düşmezler yada tercih etmezler. İşin garip tarafı bu normalde Afrika asıllı olanlarda gelmiyor. Benim hatırladığım bir tek Vassell var.