- 6 Eylül 2014
- 93.417
- 64.282
- 4.608
Napiyim evlilik bana göre değil. Ben bir kafesin içine giremem renkttaş @Onur Liboş gibi.o yüzden yok işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napiyim evlilik bana göre değil. Ben bir kafesin içine giremem renkttaş @Onur Liboş gibi.o yüzden yok işte
Haber 3) Galatasaray adasıHaber 1 ) Galatasaray ikinci kampına gitti
Haber 2 )Kol sponsoru Tunç Holding oldu.
Fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler. Sen fazla muhabbet etmeden kavusmussun tebrik ederim renkttaşKız arkadaşımla daha az görüştüm evlendim ne olmuş yani![]()
nevzat spacesde konusuyor
Renkttas bir yer biliyorumda 1 2 defa basildi. Bize denk gelmesin simdi@Barış Savaş dedem beni kesimhaneye gotursene
Evet hala öyleyiz fazla muhabbet etmiyoruz... Muhabbete başladıktan 15 20 dk sonra kıyamet kopar.Fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler. Sen fazla muhabbet etmeden kavusmussun tebrik ederim renkttaş
------------------okan--------------
dubois----nellson-----sarr------anholt---------
yunus-----barkley----ndombele------ kerem
-----------------sergio-------------------
--------------seferovic--------------------------
![]()
Kadınlar kavga seviyor ya. O yüzden durmadan konuyu degistireceksin. Aynı konu devam ederse mutlaka birsey bulurlar.Evet hala öyleyiz fazla muhabbet etmiyoruz... Muhabbete başladıktan 15 20 dk sonra kıyamet kopar.![]()
Renkttas bir yer biliyorumda 1 2 defa basildi. Bize denk gelmesin simdi
Piyasaya hakim olan @Murat Durmaz reisle bi konuşun derim@Barış Savaş dedem beni kesimhaneye gotursene
2 transfer görmeye geliyoruz karşılaştığımız manzaraya bak@Barış Savaş dedem beni kesimhaneye gotursene