Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonun kariyerinde iyi oynadığı hepi topu 5 maç falan var hiç şakasız.

O da bizde sezon sonu olan 5 maç, ondan önceki 10 maçta belki de şampiyonluğu kaçırmamıza sebep olmuştu. O gelmeden önce gayet iyiydi takım fbyi deplasmanda yenip lider olmuştuk bjk arkamızdaydı, sonra gedsonun oynamaya başlamasıyla yavaş yavaş geri düştük, işleyen emre kılınç- taylan- belhandayı bozduk, hatta sözleşmesinde oynatma garantisi mi var diye isyan etmişti herkes.

Gençlerbirliğinin altyapısını bile takip eden Avrupalı scoutlar, senin floryadaki 17 yaşındaki oyuncularına musallat olan takımlar, dünyanın en iyi futbolcu satan kulübü Benficadaki "wonderkidi" farkedemediler mi sanki? Bir tane takım talip olmadı gencecik çocuğa Türkiyeden başka. Hala daha da Gedson iyi futbolcu zannediliyor.

seferovic, dubois ayarında 2 ortasaha transferiyle güzel bir sezon bizi bekliyor. papatya çayı içtim.

Nevzat Dindar: "Forması kim alınacak olursa Evander olur diyorum o gençlik ateşi, o oyun görüşü, topa konuşu Galatasaray taraftarının böylesi bir futbolcuya ihtiyacı var."

Galatasaray'dan iki haber var | Bu isim taraftarı heyecanlandırır​

Galatasaray'da transfer haberlerimiz var. Açıklayacağımız isim heyecan uyandıracak. Galatasaray Adası yarın açılıyor. Dursun Özbek, adaya teşrif ediyor. Kemerburgaz'ın tapusu da alındı. Sırada transferler var!

Başta spor gecesi önderimiz @Emre Zeytinli'yi ardından tüm forumu davet ediyorum.

Nevzat: "6-10 numara konusunda şu an için 10 numara biraz daha netleşti Evander'in gelmesi bekleniyor. 6-8 de ise Miço transferi de bitebilir. "

Nevzat Dindar: "2017-18 sezonunda da tweet atmıştım 2022-23 sezonu şampiyonu Galatasaray demek için şu an transferleri bekliyorum"

Nevzat: "6-10 numara konusunda şu an için 10 numara biraz daha netleşti Evander'in gelmesi bekleniyor. 6-8 de ise Miço transferi de bitebilir. "
E hani en iyisiydi, kılı kırk yarıyorduk, kimsenin şüphesi olmayacak isimler, net isimler gelecekti? Rodop dede tam tersini söylüyor bu başka masal okuyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt