Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç birşey yapmaması midyatın takım oyunu ile alakalı olabilir mi ? Midyat geçen sene avrupada iş yaptı sanırım. Belli bir sistemde iş yapar mı ? Pas hatası mı yapıyor ? Hiç birşey yapmamaktan kasıtın ne orasını anlayamadım?
Oyuna ofansif katkı anlamında bir şey sunamadı işte. Ben bireysel öne çıkan bir oyuncu gerektiğini düşünüyorum oraya, Evander izlediğim maçlarda bana bu izlenimi vermedi ama geçen sene kariyer sezonunu geçirmiş, farklılaştı mı onu bilemiyorum.

Heyacanlanmak isteyen gokhanlarin yaini takip etsin yok ben bekleyemem diyen spoilera tiklasin yeni transferi ogrensin

Wekame Gs'de !
1658865908455.webp

Selçuk 2014 de geberik hale gelmişken, iş bilmez başkanın popülizm uğruna ömürlük sözleşme sunmasından beri 8 numara; Fernando gittiğinden beri 6 numara eksikliği bu kadar bariz olup da birer adet 6 ve 8 numara bulabilmek bu kadar zor olmamalıydı. Ezeli rakiplerimiz, çok uzatmadan bir şekilde sorunu çözüyorlar; doğruya doğru yani. Allahtan ki başka konularda saçmalıyorlar, ayrı konu..

Mis gibi Sergio' yu da almışsın madem; kurgulanan oyun formatına uygun bir 6 numara alırsın, olur biter. 6-8-10 için alternatif oyuncular sonraki mevzudur. En önemli mevki halen de 6 numara pozisyonu; Temmuz sonu gelmiş, birbiriyle zerre alakası olmayan isimler konuşuluyor hala. Okan Hocanın kararını verip ağırlığını koyması gerekiyor, geç bile kaldı...
bende bu konuda midsö ismine önyargılıyım mesela abi.ilk 11 de 6 numaraya koyacagımız adamdan şüphe duymamalı hiç kimse.oyunu yönlendirecek isimde ayrıca kaliteli olmalı.29 yasına gelmiş,kimsenin hakkında pek bilgi sahibi olmadıgı,olanlarında hucum için yetersiz dedği bir 8 numara olan midsöyü ben 11e istemem

alternatif ortasaha için diyolar midsöyu ama bunu sonraya da bırakabiliriz dediğin gibi.

Bitirmeyr an meselesi olan oyuncu var

Bir de cok önemli kanaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt