Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anlamadım forumda millet hem koşacak hem şut atacak hem frikik atacak hem gol atacak hem de asist yapacak bir 10 numara isteniyor var öylesi mesela KDB alabilirsek mükemmel olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander ağır bir oyuncu, Veiga daha seri, biraz daha hızlı ona kıyasla. Şuana kadar ismi çıkan 10 no.lara bakılırsa Veiga iyi olurdu valla bugüne kadar gündemimize 93749364.kez geldiğinden az çok taraftar bilgi sahibidir Veiga konusunda.

Sana şunu soracağım yalnız reis, Brezilyalı taraftarların yorumlarını da okuyorum 1 saattir, Scarpa mi Veiga mı, sebebiyle beraber tercihini öğrenebilir miyim

Veiga denen arkadaşı kaç kez izledin oyun içinde hangi özelliği çok hoşuna gitti ? Tabata ayarında bi oyuncu bir tık yukarısı değil mevcut durumundaki haliyle . Sistem içinde çok parlar kendini geliştirir takıma uyum sağlar o ayrı ben şu anki durumundan bahsediyorum . Topu ilk aldığında çevresini kaç saniyede kontrol ediyor kaç saniyede karar veriyor kaç saniyede belini çeviriyor izledin mi ? Cüzi bi ücrete gelebilir işte yapar takımda ama asla o paralara değmez 7-8 m yi gözden çıkarmışsak zaten daha üst düzey oyuncular bulunur . Kötü oyuncu olduğunu söylemiyorum ama o paralar için yetersiz bir oyuncu olduğunu söylüyorum bu adamın bolservisi elindeyken eli yüzü düzgün bir takım teklif dahi yapmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Veigayla ilgili en temel olay onu oynatacağın sistem sen onu 3 lu orta saha oynayıp sol iç oynatirsan tabiki adamın hantalligi problem olur ama sen onu ikinci forvet gibi oynatır 4-4-1-1 yada 4-2-3-1 de yardımcı forvet gibi oynatirsan o zaman Veiganin yapması gereken işleri yapma şansı olur birincisi skorer bir 10 numara ikincisi lider karakterli bir oyuncu üçüncüsü Türkiye ligine uygun bir tarzı var burasi Premier lig yada Bundesliga değil burda 10 numaranın tempolu olması bir önem arz etmiyor 5 yıl tempolu 10 numarayla oynadık kimsenin yemediği küfrü yedi. Tabata ayarında demende çok vahim benim düşünceme göre adam Palmeirasta oynuyor sadece Brezilya ligi değil Libertadoreste oynadığı maçları da izledim baya kez Brezilya ligi benim özel ilgi alanım futbola dair. O lige veya o kıtaya ait futbolu sabaha kadar tartisirim seninle çok da keyif alırım ben normalde kendi görüşüdür der hiç alıntı yapmazdım 13 yaş falan filan bunlar yanlış söylemler forumu okuyorsan dediğin gibi sürekli ben fikirlere önem veririm ama saygısızca söylemlerden hiç haz etmem

Brezilya liginde eskiden Avrupai futbolcu hiç olmazdı Joga Bonito tarziydi herkes kafasına göre bireysel takılırdı ama değişti son birkaç yıldır özellikle Dünya Kupasindaki Almanya hezimeti Brezilya futbolunu değiştirdi temelden daha Avrupai tarz da futbolcular çıkmaya başladı son yıllarda süper yetenek denilecek çok az oyuncu çıktı Vinicius o ayarda aklıma gelen sadece çünkü savunma ve defansif yonelimlerini güçlendirmeye başladılar oyuncuların ve ligin. Palmeiras Brezilya'nın en büyük 3 takımından birisi Fla Flu ve Palmeiras ayrıca son yıllarda ekonomik gücü de ellerine aldılar o kadar güçlü bir kadroları var ki hemen hemen her oyuncusu bizde 11 de oynayabilir, bu takımın bir numaralı yıldızı da Veiga sonradan parlayan bir kariyeri oldu geç profesyonel olan oyunculardan ama şu an geldiği nokta ve gördüğü itibar çok yükseklerde.

Güzel anlatmışsın renktas. Baya merak ettim ne yalan söyliyim. Şuan isim olmasa direk maç açardım.

Yapılacak en doğru hamle Konya’dan hadziahmetovici düşük bi bolservis ile alıp Antalya’dan fernandonun şu an var mı bilmiyorum ama 1 m çıkış ücretini alıp ortasahayı yedeklemek olacaktır . Kalan parayı da üst düzey bir ofansif ortasahaya gömüp diğer bölgelere yönelmek en doğrusu . Hadziahmetovic dediğim için çoğu kişi beğenmeyip burun kıvıracak ama bu elamanı bir kaç seneye başka bir seviyede takımda izleyeceğiz ve ismi geçen çoğu isimden çok daha iyi özellikleri olan bir oyuncu .

şu anlattıklarından menajer önerisi ve yem bi isim oldugu belli.bosuna tantana yaptık belki de.okanın acıklamalarından sonra baya şok etkisi yaratan biri midsö
Menajer onerisi olmayabilir muhtemelen kontratinin son senesi diye firsat transferi olarak goruluyor ama ben bizim scout ekibine hic guvenmiyorum. Yedek olarak alinmasi da muhtemel ama yedek icin fazla maliyetli olur sanki. Zaten ben genel olarak yedek olarak adam almaya karsiyim kaliteli adamlar alip forma icin kapistiracaksin zaten 5 degisiklik hakki da var bol bol oynar tum orta sahalar. Gerci menajer onerisi de olabilir cidden sonucta scout ekibinin belirledigi rotasyon icin hedef bir isim olsa bu tarihin beklenmesinin bir izahi yok ne yazik ki

Uzun suredir forumu takip ediyorum kolay kolay yorum atmam ama bu veiga konusunda yorum yapma gereksinimi duydum 13 yaş yorumları okuduğum için . 38 maçta sağ kenardan sol ayakla yapılan iki güzel vuruş izleyeceğiz diye bu paraları vermemiz çok anlamsız ha gelir oynar uyum sağlar üç seviye artırıp dedikleri seviyede bi oyun oynar o ayrı ama mevcut durumda yorumlar ile alakası olmayan bi oyuncu

Hocam ben izlemedim adamı ama çok merak ediyorum izliycem. Merak ettiğim için soruyorum skill videosu izleyipte bu yorumu mu yaptın. Yoksa ciddi ciddi 3-4 maçını izleyipte mi bu yorumu yaptın. Gelirse olursa diye anlattığın için pek maçının tamamını izlememissin diye düşündüm ondan soruyorum

Veigayla ilgili en temel olay onu oynatacağın sistem sen onu 3 lu orta saha oynayıp sol iç oynatirsan tabiki adamın hantalligi problem olur ama sen onu ikinci forvet gibi oynatır 4-4-1-1 yada 4-2-3-1 de yardımcı forvet gibi oynatirsan o zaman Veiganin yapması gereken işleri yapma şansı olur birincisi skorer bir 10 numara ikincisi lider karakterli bir oyuncu üçüncüsü Türkiye ligine uygun bir tarzı var burasi Premier lig yada Bundesliga değil burda 10 numaranın tempolu olması bir önem arz etmiyor 5 yıl tempolu 10 numarayla oynadık kimsenin yemediği küfrü yedi. Tabata ayarında demende çok vahim benim düşünceme göre adam Palmeirasta oynuyor sadece Brezilya ligi değil Libertadoreste oynadığı maçları da izledim baya kez Brezilya ligi benim özel ilgi alanım futbola dair. O lige veya o kıtaya ait futbolu sabaha kadar tartisirim seninle çok da keyif alırım ben normalde kendi görüşüdür der hiç alıntı yapmazdım 13 yaş falan filan bunlar yanlış söylemler forumu okuyorsan dediğin gibi sürekli ben fikirlere önem veririm ama saygısızca söylemlerden hiç haz etmem

Dediğin gibi olması için hücum aksiyonlarında iş bitiren oyuncu olması gerekiyor (alex Talisca Sneijder gibi ) bu arkadaş hem içte oynayacak kadar tempolu değil hemde dediğin görevi üstlenecek kadar vasıflı değil senin dediğin görevde oynaması için ya çok iyi bitirici olmalı ya çok iyi inceci olmalı yada raket gibi ayakları olup tehtit etmeli yada üst düzey çalım atıp oyuncu eksiltebilmeli sence hangisi mevcut bu arkadaşta ?

Son düzenleme:
palmeiraslılar tapıyo adama.biz ne desek boş veiga için.brezilyanın yerel starı olmus herif

Dediğin gibi olması için hücum aksiyonlarında iş bitiren oyuncu olması gerekiyor (alex Tabata Sneijder gibi ) bu arkadaş hem içte oynayacak kadar tempolu değil hemde dediğin görevi üstlenecek kadar vasıflı değil senin dediğin görevde oynaması için ya çok iyi bitirici olmalı ya çok iyi inceci olmalı yada raket gibi ayakları olup tehtit etmeli yada üst düzey çalım atıp oyuncu eksiltebilmeli sence hangisi mevcut bu arkadaşta ?

abi o senin dediğin özelliklerde Halil akbunar var , onuda kaçırdık, Belçika'ya gitmiş

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt