- 2 Temmuz 2011
- 137.594
- 58.632
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben izlemedim adamı ama çok merak ediyorum izliycem. Merak ettiğim için soruyorum skill videosu izleyipte bu yorumu mu yaptın. Yoksa ciddi ciddi 3-4 maçını izleyipte mi bu yorumu yaptın. Gelirse olursa diye anlattığın için pek maçının tamamını izlememissin diye düşündüm ondan soruyorum
Scarpa benim gözbebeğim ya kendisini çok sevdiğimi forumda bilmeyen yoktur. Şuna şöyle cevap vereyim Yunus Akgün olmasa Scarpa derdim sağ kanattan da oyun kurması özelliğiyle hem 10 hem de kanat oynayabildigi için ama Yunus varken buna çok gerek yok direkt skorer bir 10 numaraya ihtiyacımız olduğundan Veiga diyorum.Evander ağır bir oyuncu, Veiga daha seri, biraz daha hızlı ona kıyasla. Şuana kadar ismi çıkan 10 no.lara bakılırsa Veiga iyi olurdu valla bugüne kadar gündemimize 93749364.kez geldiğinden az çok taraftar bilgi sahibidir Veiga konusunda.
Sana şunu soracağım yalnız reis, Brezilyalı taraftarların yorumlarını da okuyorum 1 saattir, Scarpa mi Veiga mı, sebebiyle beraber tercihini öğrenebilir miyim

Evanderi nerden bulduk biz yaw cidden urkutuyor gelme ihtimaliVeigaaa hic izlemedim ama Danimarka'yi dagitan Evander gelecegine Brezilya'nin altini ustune getiren Veiga gelsin
Bu arada Midtsjo'nun FM profili baya iyiymis demin baktim oyunda![]()
Sorma ya. Bir de Harit yerine falan istemezler mi cildiriyorum. Izleseler gam yemeyecegim nasil izlemeden topculara hayran oluyorlar asla anlamayacagimEvanderi nerden bulduk biz yaw cidden urkutuyor gelme ihtimali
Scarpa zaten ayrılacak Palmeiras'tan, Veiga'yı salmazlar gibi yalnızScarpa benim gözbebeğim ya kendisini çok sevdiğimi forumda bilmeyen yoktur. Şuna şöyle cevap vereyim Yunus Akgün olmasa Scarpa derdim sağ kanattan da oyun kurması özelliğiyle hem 10 hem de kanat oynayabildigi için ama Yunus varken buna çok gerek yok direkt skorer bir 10 numaraya ihtiyacımız olduğundan Veiga diyorum.
Dipnot: İkisininde kalitesi aynı derecede iyi kaliteden dolayı yapılmış bir tercih değildir hatta Scarpayi Veigadan daha fazla seviyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raket gibi ayak var her şeyine laf et kendi fikridir derim ama adamın sol ayağına da bir zahmet laf etme bu ligin bugi raket gibi sol ayakli 10 numaradır Talisca ve Sneijderden örnek verince haklı olmuş olmuyorsun su an hangi takımda var bu iki oyuncudan Bakasetas acayip kreatif bir oyuncu mu hayır ama ayak var İrfan Can neden büyük takımları bu kadar yarışa sokmuştu çünkü fena bir sol ayağı var yada Belhanda tüm yeteneklerine rağmen neden hiç kıymet görmedi de yarım sezon top oynayan Feghouliyi taraftar yıllarca daha çok sevdi çünkü adam da ayak vardi.Dediğin gibi olması için hücum aksiyonlarında iş bitiren oyuncu olması gerekiyor (alex Talisca Sneijder gibi ) bu arkadaş hem içte oynayacak kadar tempolu değil hemde dediğin görevi üstlenecek kadar vasıflı değil senin dediğin görevde oynaması için ya çok iyi bitirici olmalı ya çok iyi inceci olmalı yada raket gibi ayakları olup tehtit etmeli yada üst düzey çalım atıp oyuncu eksiltebilmeli sence hangisi mevcut bu arkadaşta ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burkay sen Godoy Cruz'da oynayan 2000 doğumlu Uruguaylı forveti izlemissindirVeigayla ilgili en temel olay onu oynatacağın sistem sen onu 3 lu orta saha oynayıp sol iç oynatirsan tabiki adamın hantalligi problem olur ama sen onu ikinci forvet gibi oynatır 4-4-1-1 yada 4-2-3-1 de yardımcı forvet gibi oynatirsan o zaman Veiganin yapması gereken işleri yapma şansı olur birincisi skorer bir 10 numara ikincisi lider karakterli bir oyuncu üçüncüsü Türkiye ligine uygun bir tarzı var burasi Premier lig yada Bundesliga değil burda 10 numaranın tempolu olması bir önem arz etmiyor 5 yıl tempolu 10 numarayla oynadık kimsenin yemediği küfrü yedi. Tabata ayarında demende çok vahim benim düşünceme göre adam Palmeirasta oynuyor sadece Brezilya ligi değil Libertadoreste oynadığı maçları da izledim baya kez Brezilya ligi benim özel ilgi alanım futbola dair. O lige veya o kıtaya ait futbolu sabaha kadar tartisirim seninle çok da keyif alırım ben normalde kendi görüşüdür der hiç alıntı yapmazdım 13 yaş falan filan bunlar yanlış söylemler forumu okuyorsan dediğin gibi sürekli ben fikirlere önem veririm ama saygısızca söylemlerden hiç haz etmem
Bu sene iyi bir başlangıç yapti boyu uzun ama yerden de iyi forvet Godoy da forvet olmak çok kolay değil çünkü maç başına 5 kez pozisyon bulamıyorsun bu sezon yanlış bilmiyorsam 4 golu var 8 maçtaBurkay sen Godoy Cruz'da oynayan 2000 doğumlu Uruguaylı forveti izlemissindir
Salomon Rodriguez Lima, denk geldim 2,3 defa çok iyi göründü gözüme, olurmu o çocuk sence
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raket gibi ayak var her şeyine laf et kendi fikridir derim ama adamın sol ayağına da bir zahmet laf etme bu ligin bugi raket gibi sol ayakli 10 numaradır Talisca ve Sneijderden örnek verince haklı olmuş olmuyorsun su an hangi takımda var bu iki oyuncudan Bakasetas acayip kreatif bir oyuncu mu hayır ama ayak var İrfan Can neden büyük takımları bu kadar yarışa sokmuştu çünkü fena bir sol ayağı var yada Belhanda tüm yeteneklerine rağmen neden hiç kıymet görmedi de yarım sezon top oynayan Feghouliyi taraftar yıllarca daha çok sevdi çünkü adam da ayak vardi.
Görüşlerine saygım var forumada daha sık yaz bence fikir alışverişi farklı bakış iyidir benim aradığın özellik ve izlediğimde dikkatimi çeken farklı senin farklı ki bende transfer olacağını düşünmüyorum sadece daha düzgün ifadelerle yaz yazmak istediğini küçük görür gibi konuşarak daha hakli ve bilgili olmuş olmazsın benden nacizane bir tavsiyeRaket gibi ayak derken sadece top önüne gelince önünde arkasında rahatsız eden kimse olmayınca vurduğu şutları kastetmiyorum dediğin isimlerden bakasetas hücum bölgesinde kendisine top gelince topu korumasını bilen oyun içinde çoğu zaman aktif kalan bir oyuncu irfancan sadece şut attığı için değil ortalamanın üzerinde tekniği olup gerektiğinde yavaş olsada oyuncu eksiltip oyunun yönünü görüp doğru karar verir hamle yapan bir oyuncu vaad ettiği için değer gördü , Belhanda konusunda haklısın şöyle bir durum var belhanda özellik olarak bu arkadaştan daha çok katlı verecek bir oyuncu en azından gününde olunca gösterebildiği taraftarı beklentiye soktuğu acaba mı dedirtiği özellikleri vardı . Veiga gereksizce yüksek bolservis verilen bi transfer olur zaten teknik ekibinde isteyeceğini düşünmüyorum üzerinde fazla konuşmaya gerek yok o yüzden . Bakasetas örneği üzerinden bir şey daha söyleyeyim bakasetas gerektiğinde defanstan bile top alıp dağıtabilen bir oyuncu bu veiga defansa gelsin top çıkarmaya çalışsın pres yesin yok ederler yavaş çok hantal görüş olarakta yavaş bir oyuncu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Görüşlerine saygım var forumada daha sık yaz bence fikir alışverişi farklı bakış iyidir benim aradığın özellik ve izlediğimde dikkatimi çeken farklı senin farklı ki bende transfer olacağını düşünmüyorum sadece daha düzgün ifadelerle yaz yazmak istediğini küçük görür gibi konuşarak daha hakli ve bilgili olmuş olmazsın benden nacizane bir tavsiye
Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.