Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arasan dünyada rahat rahat 10 tane bulunacak stoperi saçma sapan bir rakama itelediler. Allahyar, Ozan, Kim falan derken kasaya 25 milyon € girdi yaptılar. Helal olsun ne diyeyim.

Biz elimizdeki en önemli oyuncuyu 10+5 milyon bonuslara zor sattık. Bir şeyleri yanlış yaptığımız kesin oyunu kuralına göre oynamak lazım...
hala en önemli bölgelere transfer yapamayan adamlardan satış konusunda bir başarı hikayeside beklememek lazım. Muhammedin 250 bin euroluk kiralık ücretine falan düşünün. Giden gelen yönetim değişmiyor transferde alışta ve satışta beceriksizler yapacak birşey yok.

Trasnferi 30 temmuz itibariyle bir iki oyuncu ile kapatacagimizi dusunuyorum

guzel keklediler taraftari daha 5-6 oyuncu gelecek falan diye.

tahminim tek orta saha oyuncusu il biter bu is

Yetki kongresi bugün müydü ? Başkan konuşuyor şimdi GSTV de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Cicaldau 'yu bize acayip kitlediler. Normalde Stanciu'yu kitliyorlardi. Olmayınca bunu kitlediler.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanında Taylanla Berkan oynadı. Ben bunlarla oynayan her topçuya bir şans daha verilsin derim. Bunların yanına Neymarı koy, Messiyi koy çöp gözükür. Adamların okadar çok zararı varki takıma anlatamam. Yanındaki etrafındaki tüm topçuların piyasasını da düşürüyorlar.

Bence Midtsjø - Evander gelecegine o parayi harcamayalim bu seneyi nadasa birakip genclere vs. sans verelim seneye daha planli programli harcariz o parayi

Yazacak hevesim kalmadi.bu ortasaha ile nasil şampiyonluk yarisinda olacagiz anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt