- 26 Ocak 2021
- 41.134
- 40.397
- 3.078
Her şeyden önce ayıp yav böyle terbiyesiz davranışta bulunan oyuncuyu kadroda tutmalarını kınıyorum.İyice sinirlenin terbiyesizlik bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeyden önce ayıp yav böyle terbiyesiz davranışta bulunan oyuncuyu kadroda tutmalarını kınıyorum.İyice sinirlenin terbiyesizlik bu
lazim ya o para takim bok gibi bu seneEvanderini aldik glb ustat. 7myi iyi yerlerde harcayin pls
birakacamBeğenmiyosan bırak cimbomu krdsm
seni banlayarak bna başlayabiliriziskandinav hastaligindan vazgecilmeli.
sözleşmesi fesh edilmeli
%100Her şeyden önce ayıp yav böyle terbiyesiz davranışta bulunan oyuncuyu kadroda tutmalarını kınıyorum.
kütük bi tane forvetiniz var sizin; siyahi. Kim o?lazim ya o para takim bok gibi bu sene
evanderi alirken de su frank onyekayi da ayarlasak 6 numaraya fena olmaz aslinda
kiralik ofc
sory kabakütük bi tane forvetiniz var sizin; siyahi. Kim o?
ne dedi dün
dogru 1 tespitAboumeyang ibne degil miydi yav. Cek oradan arkasina da homofobik gueyeyi
mitzo disinda bir 6 alirlarsa cok sasiririmalınmak zorunda zaten o 6
Aboumeyang ibne degil miydi yav. Cek oradan arkasina da homofobik gueyeyi
Lacazettedi o aubameyang değil ben öyle hatırlıyorum digeri de OdegaarddiAboumeyang ibne degil miydi yav. Cek oradan arkasina da homofobik gueyeyi
Ilk once 343te dreyeri santrafor oynatan hocanizi kovun.lazim ya o para takim bok gibi bu sene
evanderi alirken de su frank onyekayi da ayarlasak 6 numaraya fena olmaz aslinda
kiralik ofc
Al Nassr yöneticileri, yeni sezon kampına halen katılmayan Anderson Talisca'ya çok sinirli. [Spor Arena]
!!!
Gecen tuvalet temizliyordu, beyni pırasaya dönmüş ne dedigini bilmiyorilker yalan söylüyor
Kaynak kimdi 3.5 +1.5 da?Mico 3 yil boyunca bizimle bu arada