Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.782
- 18.882
- 1.188
Ulan ne midtsjvlo - böyle vizyona iyicene delirdik artik piskolojim yerinde degil yeter burasi GALATASARAY hala dandik topcularla ugrasiyoz kafayi yicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvrenKaynak kimdi 3.5 +1.5 da?
Bu arada Norveç milli takımının ortasaha rotasyonu da canavar yani. Sürekli seçilmiyor olması çok da garip değil.Yunus'da sürekli oynamıyor. Kötü o zaman Yunus.
Nelsson un selamı varHollanda liginden ''Kendini kanıtlamamış'' orta saha alınmaz. Hele 28 yaşında hiç alınmaz
aynen burası gs ondan aytaç ogulcan falan gs'de oynyor 2 senedir yaylan 11 küme falan düşmüyodk zaten dogru bura gsUlan ne midtsjvlo - böyle vizyona iyicene delirdik artik piskolojim yerinde degil yeter burasi GALATASARAY hala dandik topcularla ugrasiyoz kafayi yicem
bence kotu topcu degil enerji katar takima ama berkandan daha yetenekli oldugunu dusunmuyorum
baya cepheden sut ile golu var ama berkan bize gelmeden onun da vardi
aynen çift 8 de oliviera ile ne güzel olur iyi dedinHerkes Midtsjø rotasyon için alınıyor demiş ama göreceksiniz. Bal gibi de ilk 11 için getiriyorlar bizim çapsızlar.
ISTE DOGRU 1 COMMENTburasi GALATASARAY arkadaslar takipci sayimiz dunyada top 3 ulan
Sander BergeBu arada Norveç milli takımının ortasaha rotasyonu da canavar yani. Sürekli seçilmiyor olması çok da garip değil.
WE ARE THE BESTISTE DOGRU 1 COMMENT
He ya dogru tüh. Ne hayallerim vardi yalan oldu iyi miLacazettedi o aubameyang değil ben öyle hatırlıyorum digeri de Odegaarddi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1988 kadrosundaki Muhammedmustafa sarp
RAHMI ABI E E WAKA WAKA EEEWE ARE THE BEST
WE ARE THE BEST
WE ARE THE BEST
GALATASARAY