Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedikten sonra laf edecek değiliz.Ama böyle Anadolu takımlarında oynayacak seviyede ki adamlarıda izlemek istemiyorum.Onun için bein Connect almaktan vazgeçtim. Bir oyuncu ile alakalı değil. 5 senedir digitürk kullanıyordum ama bu sene kullanmayacam iptal faksını da gönderdim.

throwing-money-away-trash-hand-throwing-money-trash-can-125451170.jpg
1658936813258.webp

Milföy nasıl sence Cunddaş

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağır bi herif sanki ama yer tutmağı biliyor gibi yani ortayı boş bırakmayacaktır . 8 nr gibi kullanma hayali de olmamalı 4-1-4-1 gibin dizilerek kendisini defansın önüne monteleriz. bunlar 2 tane özet izliyerek yazılmıştır

3.5 Midtsjo
7m Evander
6.5m Cicaldau
4m Morutan

Scout ekibi buyuk bir hayal kirikligi.
maaşı ucuz diye morutan ve cicaldau iyi transfer dendi ama giden 10.5 milyon bonservisten kimse bahsetmiyor. maaş mevzusuna fazla takıldı taraftar, ucuz maaş arıyorsan ya vasat oyuncuya razı olacaksın ya da çok iyi scout transferleri yapacaksın. bizde onu yapacak scout ekibi de yok, o da ayrı mevzu

Bize tabiki oyuncuyu desteklemek duser ancak bu nasil bir transfer planlamasidir. Her sene ayni hikaye.

Gueye, Carvalho seviyesi adamlarin alternatifi bu muydu yani? Fernando’yu alsaydik 1 milyona o zaman.

Simdi bu adam 24-25 yasinda olsa hadi gene 3.5 milyon bonservisi bir sekilde anlardim.

Yahu o bonservise Sergio’yu getirdiniz. Nasil bir akil tutulmasi yasiyorsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

miço + sergio + 10 numara mı

miço + sergio + defansif orta saha mı

nasıl olacak

bu vatandaşın oyun stili nasıl

Umarım 8 numaraya alıyoruzdur. Profil olarak 6ya uygun değil zaten. En baştan 6 alacaklardı, biterdi.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet, bonservis miktarı oyuncunun 11'e alındığını işaret ettiğine göre artık Seferovic'i, Dubois'ı, Sergio'yu ve varsa yapacakları diğer transferleri falan alıp münasip bir pozisyona monte edebilirler!!! Yine en kritik mevkiyi boş bıraktık, bu sefer geçen seneki kadar güvenilir stoper ikilimiz de yok. Seneye yaz transfer dönemine kısmet yeni umutlar...

Midtsjö rotasyon değil, midtsjö’lü kadrolar kursanız iyi edersiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abv sizin . Fernando bundan kötü mü olurdu simdi, yasi da var ilerde satamaszinda. Bu Transferde kimin emegi varsa yaziklar olsun.

2 dk lik youtube skills mı izlediniz de çöp diyonuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt