Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitçsö gelir başarılı olur olamaz o ayrı konuda taraftarın, şu forumda yazanların yazdıkları yorumları beni ciddi derecede endişeye sokuyor. Mitçöp yazan mı ararsın Mitçö Antalyalı yazıp hem sözleşmeli oyuncusunu hem de daha gelmemişini gömenimi ararsın.

Hele bir de "Hislerime göre "x" gelirse başarılı olamaz, hiç izlemedim ama "y" gelirse süper olur " tarzında yorum yapanlar var ki bunları zaten anlamak mümkün değil. Yazık çok yazık Galatasaray taraftarı bu değildi. İşin garip yönü forum yönetiminin de bu durum karşısında hiçbir şey yapmaması bir uyarıda bile bulunmaması çok enteresan.

Galatasaray bu sene şampiyon olacak ama bu kokuşmuş taraftar kitlesiyle değil oyuncu grubu ve teknik heyetin gayretleriyle şampiyon olacak inşallah.

@Hasan Taysi abi sen ne dersin Mitsö'ye
Ben çok tanımıyorum oyuncuyu.. sadece Türk futbol ikliminde ki genel tavirdan rahatsızım. Tanımadan etmeden hemen çer çöp ilan ediliyor. Yılların emeği, alın teri, bir kariyer yok sayılıyor. Futbolcu açısından baktım olaya. Bunun dışında futbol görüşüne inandığım bir arkadaşım bizim takıma çok uygun olduğunu ve çok faydalı olacağını söylüyor.

Midtsjö malesef sıradan bir orta saha oyuncusu. Takıma ivme kazandırmaz, seçim öncesi verilen transfer sözlerine uymamaktadır. 29 yaşında düz sıradan bir oyuncuya 3,5 milyon +500 bin euro vermek tamamen transfer başarısızlığıdır. 2 senedir seçilen başkanlar verdikleri sözlerle taraftarı arkasına alan başkanlar ve taraftar sayesinde o koltuğa oturan başkanlardır ancak taraftara verdikleri sözleri malesef yerine getirmemektedirler. Çok net söylüyorum Midtsjö, Etebo'yu aratacak bir futbolcu. Bunu da Alkmar'ın geçen sene 6 maçını izlemiş biri olarak söylüyorum. Taraftarın gücünü sosyal medyada duyurmamız lazım, verilen sözleri yerine getirmeyen başkanların bir daha böyle boş cüzdanları sallamamasi ve taraftarı kandırmayalım için.

1658941391454.webp

Ne diyorlar

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynadiginda genelde takima katki veren, yildiz oyuncu olmasa bile, takimin motoru, takimin iyi oyuncularindan biri oldugunu falan yaziyorlar. Normal sartlarda 10-15 milyon gibi bir rakam da gidebilirdi diye yazanlar da var. Yani en azindan 3,5´u kimse cok görmüyor, tam tersi bu fiyata iyi bir oyuncu aldigimizi söylüyorlar.

Oynadiginda genelde takima katki veren, yildiz oyuncu olmasa bile, takimin motoru, takimin iyi oyuncularindan biri oldugunu falan yaziyorlar. Normal sartlarda 10-15 milyon gibi bir rakam da gidebilirdi diye yazanlar da var. Yani en azindan 3,5´u kimse cok görmüyor, tam tersi bu fiyata iyi bir oyuncu aldigimizi söylüyorlar.
Eyvallah

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden Italya orta seviyesi takimlara karsi stres yapmadan yener gecerdik. Cok kotuyuz.

Metin Öztürk pazar gününe kadar 6 numara yetiştirecek demiş bu pazar mı yoksa Antalya mayının olduğu pazar mı ?

Bu pazarsa 6 numara Midstjö

Cavani muzmininden uzak duralim. Ya da performansa dayali sozlesme verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt