- 9 Ağustos 2011
- 59.448
- 34.138
- 3.408
Küfüre gsc moderasyonun maestrosu olarak karşı olduğumuzu da belirtmeden geçemeyeceğimBen küfürden adam banlamam üstat kolay kolay ama haklısın GSCnin sesi olmak istedim.
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfüre gsc moderasyonun maestrosu olarak karşı olduğumuzu da belirtmeden geçemeyeceğimBen küfürden adam banlamam üstat kolay kolay ama haklısın GSCnin sesi olmak istedim.
Joao Pedro dışındaki transferleri çöpFb berbat bir transfer donemi geçiriyor . Bizden bağımsız fikrim
Maliyet hesabına ben girmeyeceğim artık. Benim rotasyon ve yedek kulübesi için düşüncem zaten yıllardır aynı. Kulübenin çoğunluğunu altyapından oluşturacaksın ki ilk 11'e dilediğin gibi para harcayabilesin. Dev kulüpler bile şu sistemi yapıp yedeğine para harcamıyor ama biz yıllardır milyonlar döküyoruz. Taraftarda da var bu sorun, altyapıdan her çıkan gence yıldız olacak gözüyle bakılıyor. Böyle olmamalı, olamaz da zaten, altyapıdan futbolcu demek düşük maliyetle kadrona vasat ya da vasat üstü oyuncular eklemek demek. İlk 11 kalitesi göremediğimiz her adamı postalıyoruz hemen.Ilk 11 oynayacaklara para vermiyoruz ama rotasyon icin 3.5 veriyoruz iste bu soru isareti oluyor yoksa 1m a falan alinsa neyse
İnşallah bakalımKiev devir şunları![]()
!Turkcesi Ortajütistan
Giriliş geldi, Vargas tamam, Ali Akman yolda, Denayer her an açıklanabilir, Kaan Ayhan haftaya perşembeden önce açıklanmaz.Grilish vargas ali akman denayer Kaan Ayhan daha gelmedi mi?
ooooooo vladimir putinNe diyorlar anlayamadım
Kiev golü attıktan sonra taraftarlar Putin'in adını haykırdı birkaç dakikaNe diyorlar anlayamadım