Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Yapacağınız transferinrodop: yönetim en az 2 tane yıldız alacak 1 tane futbolcuya büyük bonservis verebiliriz diyorlar ben bekliyorum dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacağınız transferinrodop: yönetim en az 2 tane yıldız alacak 1 tane futbolcuya büyük bonservis verebiliriz diyorlar ben bekliyorum dedi.
Rodop dursun un şakşakcısı gibi duruyorrodop: yönetim en az 2 tane yıldız alacak 1 tane futbolcuya büyük bonservis verebiliriz diyorlar ben bekliyorum dedi.
Troyesin eti ne budu ne ki yunusu istiyor be. Millete gelince rennes napoli bize gelince culsuz nantes troyesKadir Çetinçalı: Yunus Akgün’e Troyes transfer teklifi yaptı, reddedildi
Ne bileyim ya, içim daraldı bu transfere.Takimi ilk teklif ettigimizde birakma niyetleri yokmus. Oyuncu ve menajeri israr edince ikna olmuslar. Niye 1e biraksinlar?
Ogulcan gozumde topcu degil katılıyorumOğulcan'dan memnunum diyenden hoca olmaz kusura bakmayın. Rahmetli babam gelse onun bile yüzüne söylerim. Miço ilk 11 için alınmadı yaa rahat olun diyenlere okanın açıklamaları gelsin. Herkese benden buzlu su geçmiş olsun.