Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Bu hafta bizim için önemli. 10 gün içerisinde yapabileceğimizi yapacağız. Yapamazsak transfer dönemi devam ediyor, son güne bırakacak değiliz, çok farklı seçenekler çıkıyor."

Fb ismaille devam edip nokta atışı az ama öz futbolcular alsaydı en büyük şampiyonluk adayı olurlardı.Transferde çok büyük mallık yapdılar..
Bu ali koç çok ciddi paralar veriyor fenere ama transferde azizin tırnağı olamaz.Azizin transferlerinin bir seviyesi vardı.

Bjk ilk 11 iyi..oda üçlü sistemleri çok baş ağrıtacak.

Trabzonun durumu ne olur bilmiyorum ama şampiyonluk yarışında olur diye düşünüyorum.

Biz transferde birazcık doğru hamleler yapabilseydik çok rahat hepsinin önüne geçerdik.bu çok rahat yapılabilirdi ama gene Galatasaray yöneticileri çapsızlıklarını gösterdiler.

Şu an tüm takımların şansları eşit.Çok öne çıkan bir takım yok.Ama biz kanayan yara orta sahayı doğru kuramazsak hepsinin gerisine düşeriz.

Okan buruğun şu açıklamalarına ne desem bilemiyorum.yazıklar olsun.
Oğulcan ve ömeri hala şu kadroda tutan adamlardan hiçbir halt olmaz.Birde memnunmuş paşam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canlı yayında oyuncusunu gömen hoca çok hatırlamam genelde politik konuşur hocalar. Vay sen nasıl översin gibi bir şeyden dolayı hocaya sallamak doğru gelmiyor. Transfer içinde iyi oyuncular istiyoruz bu yüzden uzuyor dedi uzamasının sebebi de kendisi değil neticede.

Reis politiklik durumumu kalmış.Adam ikinci kampa almış hala oynatıyor.Cevabı vermiş zaten

Fb ismaille devam edip nokta atışı az ama öz futbolcular alsaydı en büyük şampiyonluk adayı olurlardı.Transferde çok büyük mallık yapdılar..
Bu ali koç çok ciddi paralar veriyor fenere ama transferde azizin tırnağı olamaz.Azizin transferlerinin bir seviyesi vardı.

Bjk ilk 11 iyi..oda üçlü sistemleri çok baş ağrıtacak.

Trabzonun durumu ne olur bilmiyorum ama şampiyonluk yarışında olur diye düşünüyorum.

Biz transferde birazcık doğru hamleler yapabilseydik çok rahat hepsinin önüne geçerdik.bu çok rahat yapılabilirdi ama gene Galatasaray yöneticileri çapsızlıklarını gösterdiler.

Şu an tüm takımların şansları eşit.Çok öne çıkan bir takım yok.Ama biz kanayan yara orta sahayı doğru kuramazsak hepsinin gerisine düşeriz.

Okan buruğun şu açıklamalarına ne desem bilemiyorum.yazıklar olsun.
Oğulcan ve ömeri hala şu kadroda tutan adamlardan hiçbir halt olmaz.Birde memnunmuş paşam.

Bu jesusta biraz kafa varsa aldığı topculari yedeğe koyup eaglein topculari oynatır herif resmen çöp yığını olusturdu

Canlı yayında oyuncusunu gömen hoca çok hatırlamam genelde politik konuşur hocalar. Vay sen nasıl översin gibi bir şeyden dolayı hocaya sallamak doğru gelmiyor. Transfer içinde iyi oyuncular istiyoruz bu yüzden uzuyor dedi uzamasının sebebi de kendisi değil neticede.
aramızdan ayrılacak ve yeni katılacak oyuncular olacak der hoca olan , Oğulcan Taylan Ömer omar kadroda olacak seneye ve kadrosunda bu oyunculara sahip olan bı takım şampiyon olamaz

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis politiklik durumumu kalmış.Adam ikinci kampa almış hala oynatıyor.Cevabı vermiş zaten

Bilemiyorsun ki talipleri var mı neticede maaşını ödüyorsun kadrodaysa bir şekil faydalanmak zorundasın. Ben de o oyuncuları görmek istemem demek ki bir anda kesip atılmıyor.

Lig öncesi son 2 hazırlık Macımızı oynuyoruz . Sahaya çıkan kadroya bak 😡

aramızdan ayrılacak ve yeni katılacak oyuncular olacak der hoca olan , Oğulcan Taylan Ömer omar kadroda olacak seneye ve kadrosunda bu oyunculara sahip olan bı takım şampiyon olamaz

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yukarıda yazdım aslında kontratı varsa bir şekilde faydalanmak zorunda hissediyor hoca. Saydığın oyunculardan talibi olan var mı bilemiyorum şu an tutar transfer sezonunun sonunda isteyeni çıkar gider belki.

Yönetim az sonra Ali Naci ve Nevzat in eline tutuştur 1 haftalık oyalama listesini . Yönetim yıldız isimleri bitirmeye çalışıyor . Yalanınızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt