Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pedro üçlük atmadı mı adminimSeferovic dövdü Jesus'u.
ilk defa duyuyorumSeferovic dövdü Jesus'u.
Gueye gitmek istemiyor yemedim.Gueye Eyüpspor'da.
Pizzi dövdü de Benficalılar o dangalak olursa idmana çıkmayız dediler öyle olunca Benfica kovdu.ilk defa duyuyorum
Herkesi deniyor oynatıyorHocanın Oğulcan takıntısını anlamıyorum, kendisi zamanında oğulcanı keşfetmiş heralde ama ondan bişey olmaz.Her hocanın böyle saçmalıkları olabiliyor
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Agzina saglik hocam, sanki su anda öldük bittik bu yonetim hic transfer yapmamis gibi davraniliyor. O koltuklara oturmadigimiz icin sureclerin nasil oldugunu da bilmiyoruz ama biz sanki en alasini yapiyormusuz gibi elestiriyoruz.Ya siz ne anlatıyorsunuz yine yeter yav
Her gün transfer olmayacak deyip 7/24 takip edip aynı şeyleri tekrarlamayın.
Zaten dil de bilmiyor tüm takımı aynı çehreden toplamak iyi iş değil bencePizzi dövdü de Benficalılar o dangalak olursa idmana çıkmayız dediler öyle olunca Benfica kovdu.
Yoksa Benfica'dan toplardı adamları.
şampiyonluk yarışında olacağımız garanti miBu sene rakibimiz bjk ts
Gelmek istiyorsa bonservisini alip gelsinLeverkusenden amiri alalim, adam bizde oynamak istiyor. İyi bir 8.5 numara orta saha 3lumuzu iyi tamamlar. Sonra fırsat transferi kollayalim. 2 orta saha gelirse diğerleri bekleyebilir.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harit olabilir.Evander'den vazgeçtik sanırım.
Galatasaray'da transferler arka arkaya açıklanacak. Galatasaray'ın bitirdiği isimleri açıklıyoruz. Peki Galatasaray hangi oyuncunun transferinden vazgeçti? Spor Gecesi Digital farkıyla öğreneceksiniz. Galatasaray hazırlık maçında Salernitana ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray Adası açıldı. Dursun Özbek divanda konuştu.
Oluruz bence yarıştaşampiyonluk yarışında olacağımız garanti mi
İlk İrfan'la sıkıntı yaşayacak. Sonra Mert Hakan.Pizzi dövdü de Benficalılar o dangalak olursa idmana çıkmayız dediler öyle olunca Benfica kovdu.
Yoksa Benfica'dan toplardı adamları.
25 yaşında bonservis ile almak mantikli.Gelmek istiyorsa bonservisini alip gelsin