Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.836
- 20.538
- 2.333
Tudor bu olayları törpülemesi lazım yoksa yakında kovulur bu kadar sivrilmek iyi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor bu olayları törpülemesi lazım yoksa yakında kovulur bu kadar sivrilmek iyi değil
Cenk baba yine çıkış maddesi 7.5 m Euro koyar mı dersiniz?Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de bizi satacagini sanmiyorum ama bekledikce bize daha pahaliya patlayacak
Halil iki senede toplam kac gol atti bunlari yapsa ne olur izlemesek bilmicezbugün botheimin yaptıklarını halil de yapıyor hem de arada ortaya kanada fln gelip yapıyor ama adı halil değil joseph olunca gördünüzmü botheimi deniyorneyse
biz yetmio myz napcan hollandalıyıDoldur Bosalt'a bir Hollandali bulun da detayli Midtsjø analizi dinleyelim
yedek kulubesinin arkasında maç izliyordum bir ara hangi mac oldugunu unuttum.ağır ruh hastası bu herif ya
Oyuncuyu farkli donemlerde izlemis biri lazim. 2 sene once nasildi 3 ay once nasildi ilk geldiginde nasildi vs. Hangi rolde oynayinca nasil oynadi en iyi hangi duzende gorundu en kotu hangi duzende gorundu vs. vs. vs. Genel algi ne oyuncuya dairbiz yetmio myz napcan hollandalıyı
norveçli bir arkadaşa sordm rosenbrgda daha ofansifti. dripling ve paslarını övüyordu.Oyuncuyu farkli donemlerde izlemis biri lazim. 2 sene once nasildi 3 ay once nasildi ilk geldiginde nasildi vs. Hangi rolde oynayinca nasil oynadi en iyi hangi duzende gorundu en kotu hangi duzende gorundu vs. vs. vs. Genel algi ne oyuncuya dair
bu adam allah olsa 11 tane topçu yaratsa kendine onlarla bile 20. günde falan kavga ederyedek kulubesini arkasında maç izliyordum bir ara hangi mac oldugunu unuttum.
marianoya sakatlanıp oyundan cıktığı için fırça çekmişti hiç unutamyıroum.
Halil iki senede toplam kac gol atti bunlari yapsa ne olur izlemesek bilmicez

son vuruşlarda Arif kazmalığı var Halide, arifte ilk zamanlar öyleydi sonradan a kalite bi yardımcı oyuncu oldudüzenli oynatılsa show yapar süperb ligde 200dkda 1 gol yahut asisti var ort olaraktan ayrıca.
Aynen onu internette de yazmislar baya iyi topcuymus Svensson'la birlikte takimin yildizlariymis. ADS'deki Svensson zaten AZ'de de beraber oynamislarnorveçli bir arkadaşa sordm rosenbrgda daha ofansifti. dripling ve paslarını övüyordu.
standartı olan topçu duryo os de buna biraz hasret kalmıştıkAynen onu internette de yazmislar baya iyi topcuymus Svensson'la birlikte takimin yildizlariymis. ADS'deki Svensson zaten AZ'de de beraber oynamislar