Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne almış olduğumuz ne de ismi çıkan ilgilendiğimiz oyuncular arasında şu ana kadar beni heyecanlandıran bir transfer olmadı. An itibariyle yapmış olduğumuz transferlere vereceğim yıldızlar:

Kazimcan 5/10
Abdulkerim 6/10
Dubois 6/10
Oliviera 8/10
Seferovic 8/10

İlgilendiğimiz Midtsjo, Evander, Harit falan 6-8 yıldızı gecmeyecek oyuncular.

6 ve 10 numaraya ya da forvete artık yıldız bir oyuncu istiyorum. Sneijder, Melo, Fernando, Elmander tarzı oyuncular mesela yıldız oyunculardi. Geldiklerinde iyi performans gösterecekleri gün gibi asikardi. Ama şimdi bu ilgilendiğimiz oyuncular arasında bize katkı sağlar, kesin iyi çıkar diyeceğimiz bir oyuncu yok maalesef. Özellikle 6 numaraya nokta bir oyuncu lazım bize.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dubois o kadar rezalet mi?

20220728_005816.webp

Ne almış olduğumuz ne de ismi çıkan ilgilendiğimiz oyuncular arasında şu ana kadar beni heyecanlandıran bir transfer olmadı. An itibariyle yapmış olduğumuz transferlere vereceğim yıldızlar:

Kazimcan 5/10
Abdulkerim 6/10
Dubois 6/10
Oliviera 8/10
Seferovic 8/10

İlgilendiğimiz Midtsjo, Evander, Harit falan 6-8 yıldızı gecmeyecek oyuncular.

6 ve 10 numaraya ya da forvete artık yıldız bir oyuncu istiyorum. Sneijder, Melo, Fernando, Elmander tarzı oyuncular mesela yıldız oyunculardi. Geldiklerinde iyi performans gösterecekleri gün gibi asikardi. Ama şimdi bu ilgilendiğimiz oyuncular arasında bize katkı sağlar, kesin iyi çıkar diyeceğimiz bir oyuncu yok maalesef. Özellikle 6 numaraya nokta bir oyuncu lazım bize.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sizi Aklı Selim değerlendirmeler yapmaya davet ediyorum

Miço,ali akman,evander sonra bekleme moduna geçilir

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.Akman
Midtsjø
Grillitsch
Veiga
Embalo
Surpriz forvet

transferlerini yapip kadroyu tamamlayalim

Veigasız haliyle olursa tamam. Veiga oynayacağına 3 tane 8 numara ile oynarız, 10 numarasız. Çok lazım olunca Akbaba girer, Ali Akman bile girse olur. Veiga gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt