Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faydalanamazsın da pek. Talisca'ya da çok sıcak bakmıyorum ben ayrıca. O da BJK'deyken takım oyununda kısmen sıkıntılıydı ama aynı zamanda hayli gençti, nispeten çabuktu, fuleliydi, ceza sahasına etkili topsuz koşu falan atıyordu, kafa topuna sağlam çıkıyordu, güçsüz de değildi. Kariyerinin başıydı sonuçta, arzuluydu. O yüzden de faydalıydı. Şimdi yıllarca Çin'de Arabistan'da falan düzgün antreman yapmamıştır, fiziği düşmüştür, olumlu alşıkanlıklarını kaybetmiştir, hepten durarak oynamaya alışmıştır muhtemelen. Tahmin tabi bunlar. Ama Veiga'yı gördüm Brezilya'da bile her yakın çekimde, öyle depar mepar atmadığı pozisyondan sonra bile dili dışarıda nefes nefese. Hiç gerek yok.
Katilmiyorum ama bence sen de oyuncuyu izlememissin yani

Fener'le Napoli arasindaki karanlik bagda MSC adli freightforwarding sirketinin onemli bir rolu var. Delikanli bir arastirmaci gazeteciyi bu isi takip etmeye davet ediyorum. T24'te bir babayigit vardi gercek ve ornek bir Cim Bomlu o arkadas bu isi becerebilir. Follow the money
eğer UEFA fenere yaptırım yapacaksa putinden dolayı sadece su transferleri araştırsa küme düşürülür

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sence Veiga , evanderin takımında olsa yildizlasirmiydi

Veiga Evander'in oynadığı mevkide oynatılamazdı bile muhtemelen. Başka bir dizilişte belki oynardı bilemiyorum, lig yumuşak falan diye belki oynardı forvete yakın yerlerde. Evander 3-4-3'de merkez orta saha oynatıyorlar genelde. 3-5-2 oynarlarsa o zaman 10 numara gibi oynuyor, daha az sayıda o da... Veiga için o pozisyon bile sıkıntı olabilir.

2022 yılı içinden 1 maç videosunu izledim, bana kafi geldi. Eğer o maçta covidli falan değildiyse, o derece istisna bir durum yoktuysa yani notumu verdim.
Ben Palmeiras'i cok izledim hatta soyle diyeyim Melo gittiginden beri hic yoksa 6-7 maclarini izlemisimdir. Cok iyi topcu sen hangi macini izledin acaba

Ben Palmeiras'i cok izledim hatta soyle diyeyim Melo gittiginden beri hic yoksa 6-7 maclarini izlemisimdir. Cok iyi topcu sen hangi macini izledin acaba

Hat-trick yaptığı maç işte. Biri penaltı, biri boş kale, bir tane de uzaktan güzel golü var maçta.

Bir macina baktim dun duyum dusunce. Melo emekli abi gibi takiliyor os da. Arada bir cift daliyor yine :s

610F3EF2-0BEC-48A9-BB1A-61584FD9577F.webp

Brezilya liginden alınabilecek 2 10 no biri arrascaeta o çok pahalı flamengo 15 saydı aldı diğeri de veiga. Scarpayı da istersim mesela ama nottinghamla anlaştı deniyor

takım doğru yolda bugün yunus kerem van anholt oliveira nelson artı yeni gelecek 6 no ve inşallah 10 no yoktu sahada yani 7 ilk 11 oyuncusu diyebiliriz.Buna rağmen özellikle fizik olarak italyan seria takımına oyunun hiç bir bölümünde ezilmedik.Bu çok iyi.Hızlı oynamaya çalışıyor takım henüz bu konuda yeterli değiliz ama zamanla ve geleceklerle bu sorunuda çözebiliriz.Ne umutsuzum nede polyanacılık yapıyorum.Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum biraz sabredecez ki sabır olayında biz Galatasaraylılardan daha başarılısı yokur

Basliginda da yazdim buraya da yazayim BAY hakkinda cogu kisiyle hemfikir degilim. Karar almakta sorunu yok boxun içinde cektigimiz sorunlarin kurbani olup gidecekti seferovic gelmeseydi. Yine bugün Pozisyonlara Bakin Rakip ikiliyor Harisi her pozisyonda ama takimda kademeye girecek bir akilli oyuncu yoktu. Seferovic BAY ayni anda oynadiginda BAY çok fazla asist yapabilir ama Seferovice degil. Daha çok 10 veya asker 10 pozisyondaki oyunculra

Hat-trick yaptığı maç işte.
Ha o macta biraz rahat oynamistir cunku cok seviye farki var takimlar arasinda. Ben Palmeiras'i bu sezon izlemedim cunku Melo ayrildi ama Libertadores grup asamasi macini diyosan o maci Sampiyonlar Ligi'nde Man City - Qarabag FK maci gibi dusun. Yani yuruyerek oynamalari normal o halleriyle bile zorlanmazlar cunku

Soyle diyeyim Palmeiras yakin donemde cok cok basarili bir kulup. Melo 2017'de geldi 2022'de ayrildi (Brezilya'da sezon Ocak'ta baslayip Aralik'ta bitiyor gibi dusunebilirsin). O donemde elimden geldigince yakindan takip ettim ozellikle Libertadores'de (Guney Amerika'nin CL'si). Bu takim o surecte iki kere Libertadores aldi eyalet sampiyonu oldu ulke sampiyonu oldu (bu sene de sampiyonlugun bir numarali adayi gibi gorunuyorlar). Baslarda Veiga esas oyunculardan degildi ama 2020 senesiyle beraber takimin hucum lideri gibi bir seye donustu.

Ozellikle kazanilan o iki Libertadores kupasinda cok buyuk payi vardir. Bu sene de eyalet sampiyonasini kazandilar turnuvanin takimina girdi 7 gol 3 asist yapti. Cok cok cok iyi bir oyuncu tam aradigimiz sey zaten alacagimiza pek inanmiyorum ama olsa ikonik bir transfer olur

Palmeiras acayip iyi bir sezon geciriyor Libertadores'de ceyrek finale kaldilar (oynadiklari her maci kazanmislar) ligde dolu dizgin gidiyorlar eyalet sampiyonu oldular super kupayi kazandilar. En onemli oyunculari Veiga o yuzden birakmak istemeyeceklerdir kontrati bitiyor vs. gibi bir durum da yok

Basliginda da yazdim buraya da yazayim BAY hakkinda cogu kisiyle hemfikir degilim. Karar almakta sorunu yok boxun içinde cektigimiz sorunlarin kurbani olup gidecekti seferovic gelmeseydi. Yine bugün Pozisyonlara Bakin Rakip ikiliyor Harisi her pozisyonda ama takimda kademeye girecek bir akilli oyuncu yoktu. Seferovic BAY ayni anda oynadiginda BAY çok fazla asist yapabilir ama Seferovice degil. Daha çok 10 veya asker 10 pozisyondaki oyunculra
barış ilk 11de ismi geçenlerin birçoğundan iyi , geçen senede öyleydi, daha fazla şans bulup tecrübe ve özgüvene ihtiyacı var

Barış belli bi süre koşunca beynine oksijen gitmiyor gibiydi bugün. Kondisyonu artıp vücut rayına oturunca daha doğru kararlar alır 👍

karar alma mekanzması sıkıntılı renktaş bndan bahsettik neden niçin lakin bu sıkıntılar degerinden bir şey götürmüyo düzgün düzenli süre lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt