Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış belli bi süre koşunca beynine oksijen gitmiyor gibiydi bugün. Kondisyonu artıp vücut rayına oturunca daha doğru kararlar alır 👍
Abi söyle bisey de var mesela takimin en süratli ismi Baris Alper bence bakiyorum bugün Ilk 11de Barisin temposuna yetisecek tek bir oyuncu yok. Bir seferovic vardi boxun icinde onu da kitledi adamlar. Yani geçis oyununda muazzam verim alirsin Baris Alperden ama onun temposuna ayak iyduracak adamin olmazsa Baris çizgiye inip top kaybi yasar ve bence burda sorun Baris Alper de degil

karar alma mekanzması sıkıntılı renktaş bndan bahsettik neden niçin lakin bu sıkıntılar degerinden bir şey götürmüyo düzgün düzenli süre lazım
Geç gördüm yorumunu. Evet daha fazla devamlilik gerekir. Süre almasi gerekir ama daha önce de ifade ettim temposuna ayak uyduracak adamimiz yok takimda

Bir macina baktim dun duyum dusunce. Melo emekli abi gibi takiliyor os da. Arada bir cift daliyor yine :s
Bir sey diyim mi her izledigimde hem cok mutlu oluyor hem de it gibi kuduruyorum. Bence hala cok cok iyi oyuncu. Kalmis olsaydi hala oynuyordu banko. Inanilmaz winner bir adam. Mukemmel bir karakter. Oyunculuguna da denecek hicbir sey yok

Fluminense gibi gariban takimi bile cekip cevirdi bence. Adamlar uzun aradan sonra bu sene sampiyonluk yarisindalar. 10 yil aradan sonra eyalet sampiyonu oldular.

Bir sey diyim mi her izledigimde hem cok mutlu oluyor hem de it gibi kuduruyorum. Bence hala cok cok iyi oyuncu. Kalmis olsaydi hala oynuyordu banko. Inanilmaz winner bir adam. Mukemmel bir karakter. Oyunculuguna da denecek hicbir sey yok

Fluminense gibi gariban takimi bile cekip cevirdi bence. Adamlar uzun aradan sonra bu sene sampiyonluk yarisindalar. 10 yil aradan sonra eyalet sampiyonu oldular.
yaw biz eteboyu mumla aradık geçen sene , sen Melo diyorsun , 40 yaşındaki çeyreği bizim Berkan cica Taylan üçlüsünü ezer

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Prime selçuk harika bir adamdı ama 4 sezon fln sürdü trabzon biz vs total.

10/11 2 gol 13 asist
11/12 13 gol 15 asist
12/13 7 gol 13 asist
13/14 9 gol 10 asist
14-15 sezonu icin Muslera & Sneijder denir ama Selcuk & Burak'a haksizlik edilir asagi kalir yanlari yoktu. Bir de MELO var elbette. O donem seviye ve beklentiler zirve oldugu icin kotu gorundu ama Selcuk 2016-17 sezonuna kadar ciddi dususe gecmedi ki ondan sonra bile faydali olmuslugu vardir ozellikle F.T. ile kazandigimiz son iki sampiyonlukta degerli isler yaptigi olmustu yer yer

Abi söyle bisey de var mesela takimin en süratli ismi Baris Alper bence bakiyorum bugün Ilk 11de Barisin temposuna yetisecek tek bir oyuncu yok. Bir seferovic vardi boxun icinde onu da kitledi adamlar. Yani geçis oyununda muazzam verim alirsin Baris Alperden ama onun temposuna ayak iyduracak adamin olmazsa Baris çizgiye inip top kaybi yasar ve bence burda sorun Baris Alper de degil
Dediğin gibi box'a koşu atan tilki bi ortasaha veya Kerem gibi orta için kanattan içeri giren biri olsaydı bugün daha verimli görünecekti Barış da.

Fb bizim Terim döneminde senelerce yaptığımız hataya düştü. Takıma katkı veremeyecek adamları yedek rotasyon diye doldurdu. Bu sene yaptığımız transferlerin çoğu ilk 11'e yönelik doğru yoldayız fakat en az 3 adet direk oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var halen. Tek bir yedek oyuncu alınmamalı asıl eksikler tamamlanmadan.

Ha o macta biraz rahat oynamistir cunku cok seviye farki var takimlar arasinda. Ben Palmeiras'i bu sezon izlemedim cunku Melo ayrildi ama Libertadores grup asamasi macini diyosan o maci Sampiyonlar Ligi'nde Man City - Qarabag FK maci gibi dusun. Yani yuruyerek oynamalari normal o halleriyle bile zorlanmazlar cunku

Soyle diyeyim Palmeiras yakin donemde cok cok basarili bir kulup. Melo 2017'de geldi 2022'de ayrildi (Brezilya'da sezon Ocak'ta baslayip Aralik'ta bitiyor gibi dusunebilirsin). O donemde elimden geldigince yakindan takip ettim ozellikle Libertadores'de (Guney Amerika'nin CL'si). Bu takim o surecte iki kere Libertadores aldi eyalet sampiyonu oldu ulke sampiyonu oldu (bu sene de sampiyonlugun bir numarali adayi gibi gorunuyorlar). Baslarda Veiga esas oyunculardan degildi ama 2020 senesiyle beraber takimin hucum lideri gibi bir seye donustu.

Ozellikle kazanilan o iki Libertadores kupasinda cok buyuk payi vardir. Bu sene de eyalet sampiyonasini kazandilar turnuvanin takimina girdi 7 gol 3 asist yapti. Cok cok cok iyi bir oyuncu tam aradigimiz sey zaten alacagimiza pek inanmiyorum ama olsa ikonik bir transfer olur

Palmeiras acayip iyi bir sezon geciriyor Libertadores'de ceyrek finale kaldilar (oynadiklari her maci kazanmislar) ligde dolu dizgin gidiyorlar eyalet sampiyonu oldular super kupayi kazandilar. En onemli oyunculari Veiga o yuzden birakmak istemeyeceklerdir kontrati bitiyor vs. gibi bir durum da yok

Ben Libertadores dahil G.Amerika'da oynanan futbolu da çok ciddiye almıyorum ki. İşte bizdeyken bile son döneminde ağırlığı ortaya çıkmaya başlamış Melo'nun oynadığı takımın kazandığı Libertadores'i ne yapayım yani. Ha genç oyuncular çıkıyor elbette ama gençlerin iyisi de gidiyor. Oradaki futbolun seviyesi işte Veiga gibi belli yaşına kadar oradan level atlayamamış ve işte 35 yaşına doğru oraya dönen adamların seviyesi. Brezilya milli takımına, Arjantin milli takımına arada bir o liglerden seçip aldıkları adamlar bile sırıtıyor. O maçı da izledim, isterse Qarabağ olsun rakip, o tarz oynayan topçu bence uzak olsun. Gelirse formatlarız tabi zihnimizi yeniden değerlendiririz o ayrı.

Ben Libertadores dahil G.Amerika'da oynanan futbolu da çok ciddiye almıyorum ki. İşte bizdeyken bile son döneminde ağırlığı ortaya çıkmaya başlamış Melo'nun oynadığı takımın kazandığı Libertadores'i ne yapayım yani. Ha genç oyuncular çıkıyor elbette ama gençlerin iyisi de gidiyor. Oradaki futbolun seviyesi işte Veiga gibi belli yaşına kadar oradan level atlayamamış ve işte 35 yaşına doğru oraya dönen adamların seviyesi. Brezilya milli takımına, Arjantin milli takımına arada bir o liglerden seçip aldıkları adamlar bile sırıtıyor. O maçı da izledim, isterse Qarabağ olsun rakip, o tarz oynayan topçu bence uzak olsun. Gelirse formatlarız tabi zihnimizi yeniden değerlendiririz o ayrı.
üstad Veiga sana ne yaptı, niye bu kadar linçledin adamı :D

salernitana'ya karşı bugün nasıl oynadık? İzleyemedim maalesef, barış Alper ve Hamza dışında pek öne çıkan isim olmamış gibi yorumlara bakılırsa. Kötü müydük?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt