Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sey diyim mi her izledigimde hem cok mutlu oluyor hem de it gibi kuduruyorum. Bence hala cok cok iyi oyuncu. Kalmis olsaydi hala oynuyordu banko. Inanilmaz winner bir adam. Mukemmel bir karakter. Oyunculuguna da denecek hicbir sey yok

Fluminense gibi gariban takimi bile cekip cevirdi bence. Adamlar uzun aradan sonra bu sene sampiyonluk yarisindalar. 10 yil aradan sonra eyalet sampiyonu oldular.
Fluminense ve gariban yorum yapmamaliyim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

salernitana'ya karşı bugün nasıl oynadık? İzleyemedim maalesef, barış Alper ve Hamza dışında pek öne çıkan isim olmamış gibi yorumlara bakılırsa. Kötü müydük?
Yunus Kerem yoktu, emre kılınç Ömer Bayram, Omar Oğulcan ,Taylan cica vardı, bende kadroyu görünce sevindim , dedim heralde son şansları hoca göndereceklerini seçecek içlerinden diye ama , maç sonrası oyuncuların performansı süper, içerden de transfer yapıyoruz falan dedi , hayal kırıklığına uğradım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

niye yapmayasın yav bu kadar takma üstad alıntılayanları
Çok uzuyor çünkü renktaş uzun uzun cevaplarla açıklıyorum ama boşa gittiğini hissediyorum insanlar Güney Amerikaya karşı çok önyargılı. Arjantin liginin mesela hayvanlar gibi sert kasaplarla dolu olduğunu söylesem hadi yauvvv güney Amerika'da savunma mi yapıyorlar denecek

Yunus Kerem yoktu, emre kılınç Ömer Bayram, Omar Oğulcan ,Taylan cica vardı, bende kadroyu görünce sevindim , dedim heralde son şansları hoca göndereceklerini seçecek içlerinden diye ama , maç sonrası oyuncuların performansı süper, içerden de transfer yapıyoruz falan dedi , hayal kırıklığına uğradım

özgüven aşılamak için bu tarz yorumlar yapılır be üstad, Okan buruk 2-3 kez dedi zaten çok transfer lazım, kadro bayağı yetersiz diye. hayal kırıklığına uğramamalısın o yüzden, gereken yapılacaktır

Fluminense ve gariban yorum yapmamaliyim

La ne artistlik yapiyon detaya girmedim ama dogru yani sonucta

Brezilya'daki 12 buyuk icinde en az taraftari olan kuluplerden biri. Bu yil olana kadar 10 yildir eyalet sampiyonu olamiyorlardi. 10 yildir lig sampiyonluklari yok hatta bu surecte bir kere besinci bir kere altinci bir kere yedinci olmuslar onun disinda ilk 10'a bile girememisler.

Gecmiste cok buyuk olmalari bir seyi degistirmez an itibariyle garibanlardi

Çok uzuyor çünkü renktaş uzun uzun cevaplarla açıklıyorum ama boşa gittiğini hissediyorum insanlar Güney Amerikaya karşı çok önyargılı. Arjantin liginin mesela hayvanlar gibi sert kasaplarla dolu olduğunu söylesem hadi yauvvv güney Amerika'da savunma mi yapıyorlar denecek

uzuyor maalesef boşver umursama bu kadar. geçen gsc scout kısmına konusunu acacaktim flamengo'da ki manyak joao gomes'in, zaten alamayız diye açmadım. beğendim çocuğu, izledin mi hiç 90dk onu

bilende konuşuyor bilmeyende , kızacak birşey yok , hakaret olmadığı sürece bırak yazsın herkes

Ne desin üstad adam Taylan gibi topcunun ayağının yayına Ömer bayramın koca göbeğine ben mi desin elindeki futbolcuyu kotulemekle bir şey kazanmaz adam yüz kere söyledi 3 orta saha bir tane de 10 numara istiyorum diye alamayanlar utansın

Sunlara bakin ya bu nasil bir topculuktur. Bu kanalda daha boyle bir suru videosu var adamin

Cok onyargilisin @V. Haydar Geven bu maclara bir bak istersen. Brezilya Ligi sandigindan cok daha iyi

Yine hiç etkilenmedim. İlk videodaki maçta 1 tık daha iyiymiş ama yine de orta sahada (sözde Palmieras'ın en etkili oyuncusu) top alıyor, 5 metre etrafında adam yok, pres yok, düşüne düşüne topu 3-5 kez dürte dürte yürüyüp, öyle karar verip oynuyor sürekli. Bak koyduğun ilk videoda 5:44'teki pozisyona, TR liginde onları göreceksin sürekli. Çünkü nadiren ilk kez orada topu alır almaz 2 kişi arasında kalmış. O maç özelinde önemsizdir, maçın sonu falan oyun kopmuştur belki ama maç boyu öyle sıkıştırıldığı pozisyon yok doğru dürüst. Buna rağmen de aman aman işler yapmamış. O dribling üstü asist yaptığında bile aman allahım ne kadar kolay öyle adamların yanından geçip gitmek. Ağırlar, mesafe bırakıyorlar, bir de yanlış hamle yapıp gel de geç demiş ilk rakibi... Ayrıca dar alanda bir etkinliğini de görmedim bu maçların hiçbirinde.

La ne artistlik yapiyon detaya girmedim ama dogru yani sonucta

Brezilya'daki 12 buyuk icinde en az taraftari olan kuluplerden biri. Bu yil olana kadar 10 yildir eyalet sampiyonu olamiyorlardi. 10 yildir lig sampiyonluklari yok hatta bu surecte bir kere besinci bir kere altinci bir kere yedinci olmuslar onun disinda ilk 10'a bile girememisler.

Gecmiste cok buyuk olmalari bir seyi degistirmez an itibariyle garibanlardi
O açıdan diyosan okey renktaş sakin ol kızma yanlış anlamışım kusura bakma ama şunu belirteyim naçizane isterlerse 20 sene daha şampiyon olamasinlar Brezilya da Fla Flu diye bir gerçek vardır. Fla zenginlerin Flu da işçi kesiminin takımıdır Rio de Janeiro da en büyük iki takimi ve en büyük derbisi

O Palmeiras, bu hafta orta saha oyuncusu Raphael Veiga'nın Türk futbolu için yaptığı 7 milyon Euro'luk (37,4 milyon R$) nakit teklifini reddetti.

Palmeiras'ın orta saha oyuncusunun bu bedel karşılığında Türkiye'den transferi Galatasaray tarafından denendi. Türk basını konuyla ilgili haber yaptı ve bu haberle doğrulandı. Avrupalı liderlerin müzakereden bu kadar kolay vazgeçmeyecekleri umulmaktadır.

Ne desin üstad adam Taylan gibi topcunun ayağının yayına Ömer bayramın koca göbeğine ben mi desin elindeki futbolcuyu kotulemekle bir şey kazanmaz adam yüz kere söyledi 3 orta saha bir tane de 10 numara istiyorum diye alamayanlar utansın

yok mijtso dışında 1,2 oyuuncu var görüştüğümüz net birşey yok , bayağı bı umudu kesmiş gibi konuştu üstüne, umudu olsa övmezdi o kadar bu vasatları, yanlız barış Alper süperdi bu arada , geçen yılda dedik , fazlaca süre bulup tecrübe özgüven yakalarsa, çok can yakar

uzuyor maalesef boşver umursama bu kadar. geçen gsc scout kısmına konusunu acacaktim flamengo'da ki manyak joao gomes'in, zaten alamayız diye açmadım. beğendim çocuğu, izledin mi hiç 90dk onu
Defansif orta saha olan elemanı diyosun sanirim yetenekli cocuk topla arası da iyi top kapması da iyi tahminim 3 lu oynayan takımlardan birisine gider göbek stoper olarak alırlar savunmadan topla çıkma konusunda mahirligi baya iyi

yok mijtso dışında 1,2 oyuuncu var görüştüğümüz net birşey yok , bayağı bı umudu kesmiş gibi konuştu üstüne, umudu olsa övmezdi o kadar bu vasatları, yanlız barış Alper süperdi bu arada , geçen yılda dedik , fazlaca süre bulup tecrübe özgüven yakalarsa, çok can yakar

Barış Alpere güvenin o çocuk iyi Seferovicle beraber forvette görmek isterim onu ayak içi temiz bir bitiricilik öğrenirse Burak Yılmaz evrimi olur ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt