- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
piyasada pek genel kitlenin istediği tarzda kelepir fiyata da oyuncu yok gibi takımından ayrılmak isteyen ya. işimiz zorBir şey yapmadı be dostum. Vallaha beğenmedim sadece![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
piyasada pek genel kitlenin istediği tarzda kelepir fiyata da oyuncu yok gibi takımından ayrılmak isteyen ya. işimiz zorBir şey yapmadı be dostum. Vallaha beğenmedim sadece![]()
Herkesi satmak zorunda değiliz reis oynayarak da katkı verebilir.Veiga iyi futbolcu ama 10-12 milyon Euro verilmez sebebi de şu bu ligde çok iş yapar lakin satmaya.kalkarsan sadece Arap liglerinde oynar oyun tarzı Avrupa ligleri için çok ters
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Veiga kendisi gitmek ister Brezilyalı reis bu adam parayı gördü mü tutamazsinHerkesi satmak zorunda değiliz reis oynayarak da katkı verebilir.
piyasada pek genel kitlenin istediği tarzda kelepir fiyata da oyuncu yok gibi takımından ayrılmak isteyen ya. işimiz zor
Reis eyvallah anliyorum ne demek istedigini az cok ama izlemesek Super Lig savunmacilarini Ferdinand-Vidic sanacagiz. Yani bu adam pas istasyonu olmaz ya da dar alanda dribblingle on plana cikmaz ama gecisteki etkisi, cok guzel hizlanabilmesi, alan buldugunda adam gecebilmesi, super teknigi, duran top uzmanligi, raket gibi sol ayagindan cikardigi sutlari, gorerek bakarak yerine orta kesebilmesi, gezerek dolasarak oynamasi ve oyun kurulumu sikistiginda takimi rahatlatmasi acisindan inanilmaz bir oyuncu. Bence videolarda anlasiliyor az cok.Yine hiç etkilenmedim. İlk videodaki maçta 1 tık daha iyiymiş ama yine de orta sahada (sözde Palmieras'ın en etkili oyuncusu) top alıyor, 5 metre etrafında adam yok, pres yok, düşüne düşüne topu 3-5 kez dürte dürte yürüyüp, öyle karar verip oynuyor sürekli. Bak koyduğun ilk videoda 5:44'teki pozisyona, TR liginde onları göreceksin sürekli. Çünkü nadiren ilk kez orada topu alır almaz 2 kişi arasında kalmış. O maç özelinde önemsizdir, maçın sonu falan oyun kopmuştur belki ama maç boyu öyle sıkıştırıldığı pozisyon yok doğru dürüst. Buna rağmen de aman aman işler yapmamış. O dribling üstü asist yaptığında bile aman allahım ne kadar kolay öyle adamların yanından geçip gitmek. Ağırlar, mesafe bırakıyorlar, bir de yanlış hamle yapıp gel de geç demiş ilk rakibi... Ayrıca dar alanda bir etkinliğini de görmedim bu maçların hiçbirinde.
Hoca 3.Forvet olarak kalacağını söylemişti gideceğinide sanmıyorum.Samiyen Haber'e göre Brest, Gomis ile ilgileniyormuş
Ekstra olarak Umut Bozok, Erden Timur ile görüşmesinde para dahi konuşmadığını söylemiş. Yani Umut alınırsa Gomis yolcu kesin...Hoca 3.Forvet olarak kalacağını söylemişti gideceğinide sanmıyorum.
Haydar abi öyle bir kalıba soktun ki Avrupa'daki Brezilyalı oyuncular sanarsin Avrupa'dan çıkıyor bu adamların hepsi dediğin şekilde olan ligden çıkıyorBen Evander'den daha umutluyum. Onla da ilgili şüphelerim elbet var ve konuşulan rakamlar riskli rakamlar kabul ediyorum ama o çocuk hem yetenekli, hem de gösterdiğinin üzerine bir iki vites üstü var gibi geliyor bana, onu yaparsa daha zorlu maçlarda de kendini gösterebilir gibi. Sonuçta henüz 24 yaşında, genç demek abartılı olur ama vites yükseltebileceği yaşlarda diyelim. Mental sorunu yoksa, kafasını futbola verecekse, çalışacaksa tabi... Onları da hiç bilemiyoruz maalesef.
Kisisel algiladim gece gece kb. Ters yazmissin ama Fluminense elitin takimidir Flamengo halkin takimidir. Bence Brezilya'nin en buyuk derbisi Palmeiras - Corinthians derbisidir ama evet Fla Flu ve Gre Nal severiz yaniO açıdan diyosan okey renktaş sakin ol kızma yanlış anlamışım kusura bakma ama şunu belirteyim naçizane isterlerse 20 sene daha şampiyon olamasinlar Brezilya da Fla Flu diye bir gerçek vardır. Fla zenginlerin Flu da işçi kesiminin takımıdır Rio de Janeiro da en büyük iki takimi ve en büyük derbisi
oh oh daha tatlı olurEkstra olarak Umut Bozok, Erden Timur ile görüşmesinde para dahi konuşmadığını söylemiş. Yani Umut alınırsa Gomis yolcu kesin...
Niye satma odakli dusunuyoruz ki 10m versek etinden sutunden yararlansak sonucta yasliliginda bile fark yaratacak teknik kapasiteye sahipVeiga iyi futbolcu ama 10-12 milyon Euro verilmez sebebi de şu bu ligde çok iş yapar lakin satmaya.kalkarsan sadece Arap liglerinde oynar oyun tarzı Avrupa ligleri için çok ters
GaviWonderkid 8 numara ile görüşüyormuş Cenk Ergün.. (samiyenhaber)