Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
midstjo'nün tuzla ile maçı var akşama oraya bir bakış atılır oynarsa

yo boş yapma norveçli arkdaşıma sordu rosenbrg günlerinden bile sevdiginden bahsetti oyn tarzından bahsetti. çevreni bir sorgla sen
Yav ne tartışıyorsunuz şu yobazla , bunun herhangi bir konuda mantıklı bir fikir sunabilmesi imkansız. Engelle geç.

Midtsjö Hollandada cok iyi orta saha oyuncusuydu. Tipki Dubois gibi 2 sezondur biraz düsüse gecti. Alkmaarda sistem degisti. Sistem Midtsjöye pek uygun degildi. Ona ragmen performansi iyi seviyedeydi ama o Premier Lig icin gerekli patlamayi yapamadi. Cok isimize yariyacak. Tanimadan begenmeyenler sasiracak.

Cresponun kat kat iyisi. Crespoyu millet öve öve bitiremiyodu.

Abi sıkıntı şu, neden 2 senedir düşüşe geçmiş 28 yaşındaki oyuncuyu alıyoruz? AZ bizden çok mu iyi? fark mı yaratacak bu adam bize?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün bi kap gelsin artık kuruduk transfersizlikten

Hazır F5 elenmiş, Putin tezahuratı yüzünden baskı da görecek, moralleri sıfır, çok sevdikleri emre mor gir çık yaptı falan

bir sansasyonel transfer yapsak var ya ibre tamamen terse döner, haydi Dursun başkan ya sağlam bir 6 no bekliyoruz en siyahisinden en meşhurundan en koşanından melo tarzı

Ben biraz göbek yaptım diye rahatsızlık duyuyorum. Vermek için uğraşıyorum.

IMG_20220728_120712.webp

büyük ölçüde anlaşıldı,iki kulübün anlaşmasıbekleniyor,pazarlıkta çok az farklar kaldı ,yüzde 90 Galatasarayda ,bitti bitecek ,dik duruş falan derken koca transfer sezonu geçiyor

Hangi maçları izledin kardeş söyler misin bende izleyeceğim . Bende izledim maçlarını anlattığın profil ile alakası yok adamın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şevki ismini bilmediği topcuyu izlemiş tebrik ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt