Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kural böyle üstat

MADDE 2 – A TAKIM LİSTESİ:

a) A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşur.
b) A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında
oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.
2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka
ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol
Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz

"2015-2016 sezonunun transfer tescil dönemleri karara bağlandı. Buna göre birinci transfer ve tescil dönemi 9 Haziran 2015'te başlayacak ve 31 Ağustos 2015'te sona erecek. İkinci transfer ve tescil dönemi ise 5 Ocak 2016'da başlayacak ve 1 Şubat 2016 tarihinde sona erecek."

9 haziran 2015ten sonra başka milli takımı seçenlerin yerli statüde oynama ihtimalleri yok mevcut kurala göre
Ben Alman milli takımını daha önceden seçtiğini açıkladığını net hatırlıyorum. 2012 falan olması lazım. Zaten Liverpool 2014'te almıştı, bizi tercih etse 2012'de milli takım formasını giyerdi. Almanlar geç çağırmış.

Ben Alman milli takımını daha önceden seçtiğini açıkladığını net hatırlıyorum. 2012 falan olması lazım. Zaten Liverpool 2014'te almıştı, bizi tercih etse 2012'de milli takım formasını giyerdi. Almanlar geç çağırmış.
senin dediğin gibiyse oynar. bazen tercih yaptıktan sonra geç çağırıyorlar ya da hiç çağırmıyorlar dediğin gibi. tolgay arslan'ın da mevzusu öylyedi galiba

Efecan olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Kanatta Morutan gidince eksiklik olacak. Yabancı hamlesi yerli kuralı nedeni ile o bölge için zor duruyor.

Bir ihtimal de Kaan olabilir.

senin dediğin gibiyse oynar. bazen tercih yaptıktan sonra geç çağırıyorlar ya da hiç çağırmıyorlar dediğin gibi. tolgay arslan'ın da mevzusu öylyedi galiba

Löw 2015 Eylül'de davet etmiş. FIFA gibi forma giymesine bakılıyordur muhtemelen. 2015 Ağustos sonlarında da Türkiye'yi seçme şansı bitti, seçimini yaptı diye haberler var. Hatta bu talimat ilk çıktığında Emre Can seçimine göre yerli statüsünde ya da yabancı statüde olacak diye haberler yapılmış yine.

1659008788074.png

Statüyü falan geçtim Emre Can'ın maaşının yarısını bile ödeyemeyiz.

Aynen, hiç Almanya A Milli oynamamış ama TR'yi seçemedi Tolgay. Emre Can'ın yerli sayılması lazım. A Milli takım tercihini FIFA'ya daha önceden yapmıştır.

Daha önce Türkiye U-19, U-21 takımlarında forma giyen, ardından Almanya U-20 Milli Takımı’ndan gelen daveti kabul eden Beşiktaşlı oyuncunun, FIFA’ya A Milli Takım tercihi olarak ‘Almanya’nın ismini verdiği öğrenildi.

Bu nedenle Tolgay’ın Türk Milli Takımı için forma giyme şansı ortadan kalkmış oldu.

İki ayağını birden kullanan Tolgay Arslan'ı Fatih Terim, milli takım kadrosunda görmek istiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt