Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an önce tamamlanması gerekenler
6 numara
10 numara

Yedek veya alternatif
Forvet
Orta saha (6-8 oynayabilen biri)
Kanat
Stoper
Sağ bek
Bu eksikleri gideremezsek. İçimizden çözeriz dersek herşeyi batirmis oluruz. Benden demesi. Geçen yıllardan ders almamız lazım. Aynı şeyi yaparak farklı sonuca ulasamazsin. Umarım yönetim ve Okan hoca son hazırlık maçına aldanıp yanlış planlama yapmazlar. Bu kadar transfer kolaydır zordur bilemem. Ama bitmiş bir takımı yeniden canlandırmak için transfer şart yapicak bişey yok. Şampiyonluk diyosan bunlardan bir tanesini eksik alman risktir. Bu kötü ligi 13. Bitirmiş bir takım var elinde. Ancak bu transferlerin hepsini tamamlarsan hiçbir sorun yasamazsin. Aksi takdirde yine sıkıntılı bir sezon

yav şimdi okan bi liste veriyor ve liste de grillitsch var,

yönetim gidiyor anlaşıyor oyuncuyla

sonra okan; yav baskanım bu adam bi süredir oynamamış, teklifimizi düşürelim mi diyor nedir yani :asd:

saçma sapan haberler veriyor ali naci

Böyle bir imza töreni istiyorum.
76A2D284-8A06-4CA9-B213-17953C86C587.webp

Biz Emre Can'ı listeye alırız da o bizi listesine alır mı bilemedim. 10 milyona yakın kazanıyordur herhalde öyle bir muhabbet vardı.

Gerçi ona da çöp yazan çıkmıştı burada lan ne komik ya ;D
Zamanında Boupendza'yı, Trezeguet'i, bu sene Vargas'ı, Fernando'yu alalım dediğimizde anadolu çöpü vs. yazdılar. Forum ulemalarına Miço, Taylan hayırlı olsun

Başkan en az 3 transfere kesin gözüyle bakıyor çok geliştirmiş kendini tam bir tüccar

Emre Can earns £139,000 per week, £7,228,000 per year playing for Borussia Dortmund as a D RC, DM. Emre Can's net worth is £41,808,000. Emre Can is 27 years old and was born in Germany. His current contract expires June 30, 2024.

Emre Can earns £139,000 per week, £7,228,000 per year playing for Borussia Dortmund as a D RC, DM. Emre Can's net worth is £41,808,000. Emre Can is 27 years old and was born in Germany. His current contract expires June 30, 2024.
brüttür büyük ihtimalle ama yine de alma ihtimalimiz yok. ertan'ın sürprizi koray günterdir b.ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt