Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
tahrikten kaçınalım üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahrikten kaçınalım üstat
yerli Kayserispor un sağ beki Onur Bulut mu acaba ?Defansa gelir o yerli gelirse, Kerem ve Yunus’un yerine gelecek bir yerli nasıl elimizi rahatlatacak ki ? Zaten bu çocuklar 11’de. Büyük ihtimal stoperdir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan hocaya sormadan oyuncu ve kuluple anlasmışız en son mu Okana soruyoruz yani?
Şu anda bana bütün işi Erden Timur yürütüyor, Dursun keyfini sürüyor gibi geliyorustad. haklısınız ama para olmayıncada birsey olmuyor. bu sene tum takımlar ts de dahil kotu. fakat anadolu takımları bu sene cok can yakacaga benzer
bitmeye yakın alternatifler olabilir üstat. hoca seçim yapıyordur belki aralarından. maliyet ve bons gözeterekOyuncularla Okan onay vermeden mi görüşüyoruz. Bu onay meselesi saçma geldi. Biz bitirdik Okan istemedi demeye getiriyor olabilirler transfer yattığında
Komple yalan haber.Bir oyuncuyu almak için haftalarca ugrasacaklar anlaşacaklar hocada ben istemiyorum diyecekOyuncularla Okan onay vermeden mi görüşüyoruz. Bu onay meselesi saçma geldi. Biz bitirdik Okan istemedi demeye getiriyor olabilirler transfer yattığında
Ulan hocaya sormadan oyuncu ve kuluple anlasmışız en son mu Okana soruyoruz yani?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray