Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.537
- 30.433
- 1.988
Herhangi bir duyumdan hariç aciklanacak isimlerin sirasiyla miço-akman-evander olacağını düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de iyi. Aslında her şey verilen paraya bakıyor. Bonservisini 5 + bonuslara falan aldıysak üzerinde baskı çok daha azalır ve bu istatistiği yakalama şansı artar.Olsun yine iyi ya
Buna çingenem yakışır.Saz mi caz mi yok mu renkdaş
iyi herifi kakaladik iyi fiyata desene
Muhtemel senaryo. O Ferin'e hiç güvenmiyorum, kesin o yumurtlamıştır foto at vs. diye.bu evander sakat değilim ayağına story attı ertesi gün. buraya gelip de sakatlıktan maç kaçırırsa külahları değişiriz
Bütün maçlar üst biterMuslera
Dubois Nelsson Abdülkerim PvA
Midtsjö
Yunus Oliveira Evander Kerem
Seferovic
![]()
Antalyanın 40 derece sıcağını görünce ben sakat olduğumu unutmuşum diyebilirbu evander sakat değilim ayağına story attı ertesi gün. buraya gelip de sakatlıktan maç kaçırırsa külahları değişiriz

Gueye, Torreira, Carvalho, Grillitsch ciddi dedikodulari cikip ilk cirpida aklima gelenler. Sami'nin listesine bakmak lazim ama ismi cikan 6 oynayabilen oyuncular icinde en istemedigim herif Midtsjø sahsen. Ise yarayacagini falan sanmiyorum bir cop daha ekliyoruz kadroya, ucuz falan da degil baya israf hattayazılan isimlerden hangisi tartışmasız topçuydu ki
gana geye
oliviera mesela
başka?
carvolho ve grilitch için de çok sinmeyen yorumlar oldu ki sistemi anlamaya çalışınca. zaten midsjo bence grillitch alternatifi. 6 degil ki sadeceGueye, Torreira, Carvalho, Grillitsch ciddi dedikodulari cikip ilk cirpida aklima gelenler. Sami'nin listesine bakmak lazim ama ismi cikan 6 oynayabilen oyuncular icinde en istemedigim herif Midtsjø sahsen. Ise yarayacagini falan sanmiyorum bir cop daha ekliyoruz kadroya, ucuz falan da degil baya israf hatta