Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander ile cicaldau arasında acayip yetenek farkı var kıyaslamak yanlış olur cicaldaunun yapamadığı herşeyi yapıyor gibi brezilyalı.Brezilyalı 10 numaralar bizim ligde tutuyo genelde efsane olmasa bile arkasından çok klas topçuydu denir hep.lincoln,alex,talisca,jaja,giuliano,felipe.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pedro içimde derin bir yara oldu yalan yok fenere gitmesi değilde alamamış olmamız çok üzdü tam aradığımız tip oyuncuydu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pedro bende hep soru işareti. Performansı baya zigzag li. Bir sene kral oynamış gibi diğer sezon hüsran. Adam 10 numara oynayabiliyo evet paslari bilekleri vs. tam bir 10 diyemiyorum biseyler eksik. İkinci forvet gibi daha çok. 30 yaşında ve soru işaretleri barındırıyor. Belki çok iş yapacak belki sönük kalcak bilinmez ama bende bu adama karşı hep bir soru işareti vardi. Zaman gösterecek bakalım

Pedro normal 1 takimda oynasa muazzam 1 transfer olurdu. Trde herhangi bir takim. FB olunca soru isareti. Kulturde bisey var oyunculari bozan.

Oliveira ile evander ortasahadaki yetenek fakirliğini sona erdirir.Şimdi çok yüksek ATLET bir 6.Regista tarzı isimlere cok yönelinmesin bekler topu biliyor oliveira ayağı temiz,evander sihirbaz,seferovic top saklayabiliyor.Kerem ile yunusta yetenekli çocuklar kalan parayı 6 da bir canavara gömmek gerek.Melo,gueye,lemina,diawara tarzı

Dikine oyun oynayan adam top kaptırır benim açımdan da sorun değil ama işte bizim buralarda oyun değerlendirmesi bunun üzerinden yapılıyor. Karar alması 20 üzerinden 15 falan gayet temiz tercihler yapıyor. Kerem ve Sefer ile çok daha iyi istatistiklere ulaşır diye düşünüyorum. Sakatlık kaza bela olmazsa bence iyi bir oyuncu tercih ettik.

Benim için kriter dikine oynaması da değil tam olarak. Bir dikine diye olmayacak şekilde 3 kişinin arasına lüzumsuzca dalıp kaybetmek var, bir de gerçekten gerektiği yerde çalım denerken başaramamak var. Pas tercihleri için de doğru/yanlış tercih ayrımları yapılabilir. Kısacası doğru tercihi denerken top kayıpları oluyorsa eyvallah, yok yanlış tercihler yapıyorsa kötü. İzlediğim kadarıyla ayağında top eveleyip geveleyip kendini sıkıştıran ya da pas opsiyonu varken çalım zorlayan biri değil gibi. Çabuk düşünebiliyor falan. Bunlar olumlu. Tabi daha dar alanda, daha yakın savunmalara karşı da o çabuk düşünüp doğru tercihi yapma ve çabuk uygulama işini verimli yapabilecek mi göreceğiz. Tabi biraz zaman da vermek gerekecektir.

Benim Evander ile ilgili asıl şüphem profesyonellik. Eğer takımından ayrılmak için sakatım ayağı çektiği doğruysa mesela bunlar tehlikeli şeyler. Bugün bize gelicem diye yapar, 2 sene sonra da gidicem diye yapabilir. GS çocuğuyum demesini beklemiyorum tabi, teklif gelirse ayrılmak da isteyebilir ama böyle yok sakatım, yok ağrım var, yok bilmemne ayağı çekerek bizi zorlayacak karakterse başka konularda da disiplinsizlikleri olabilir korkarım. Boey söylentileri gibi aklını karıştırmak isteyenler çıkarsa ne tepki verir, iyi oynar da taraftar sevgisi aşırı havaya sokarsa özel muamele beklentisi başlar mı, ufacık sakatlığı bahane edip Sivas deplasmanından kaçmaya çalışır mı, Noel'de tatile erken gitmek için sakatım ayağına yatar mı, bunlar gibi şeyler asıl soru işaretleri oldu benim için. Bir tek şu sakatlık mevzusundan hemen bu sonuçlar çıkmaz tabi, sadece endişe benimki, inşallah o kadar problem çocuk karakterli değildir.

1659017635158.webp
=
1659017677516.webp

Turkiyede değişmeyen şeylerden biri fenerin hep madur olması.

Yaw çıkın insan olun bir kere özür dileyin ulan. Bir kısmı hepsi ne fark eder olm orda bağıran fenerli değil mi. Siz onlari temsil etmiyomusunuz. İsterse bir kişi olsun çık özür dile insan olun lan. Herkesin gördüğü şeyleri resmen yalanlarken utanmıyomusunuz. Ulan dünyada izleyen herkes gözü ile gördü kulakları ile duydu. Stad neredeyse komple Putin diye bağırıyodu. Bunu nasıl üç beş kişi diye yalanlayabilirsiniz. Hangi paralel evrende, hangi hayalde yasiyonuz. Ya akıl tutulmasi bile değil resmen kepazelik ulan bu

Oliveira ile evander ortasahadaki yetenek fakirliğini sona erdirir.Şimdi çok yüksek ATLET bir 6.Regista tarzı isimlere cok yönelinmesin bekler topu biliyor oliveira ayağı temiz,evander sihirbaz,seferovic top saklayabiliyor.Kerem ile yunusta yetenekli çocuklar kalan parayı 6 da bir canavara gömmek gerek.Melo,gueye,lemina,diawara tarzı

aynen oyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt