Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.427
- 101.632
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taparsak?Seneye 25 m
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
niye ki farkı ne olmamasıylaEvander de kesinlikle fesih maddesi olmali serbest kalma olarak 25 milyon civarı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fv arkası düşünüyorum diye açıklaması vardı galiba rıza çalımbayın. dün bir yerde denk geldim ama hatırlayamadım.Morutan kalır mı
Sorloth futbolu bıraktı galibaHatirliyor musunuz bir ara Grillitsch gelmisti. Sonra bam Yusuf Yazici ve Sorloth. Hey gidi
Espriyi anlamadimSorloth futbolu bıraktı galiba
Daha düşükten geliyor almak isteyen kulüpler oyuncu da buna katılıyor baskı yapıyor fesih olunca hem oyuncuya hem kulübe fesih maddesini söyleyip baskıyı kırıyorsunniye ki farkı ne olmamasıyla
Evander'i en çok sen istemiştin. Duyguların ve beklentilerin neler?fv arkası düşünüyorum diye açıklaması vardı galiba rıza çalımbayın. dün bir yerde denk geldim ama hatırlayamadım.
Yeni profilimi de ekle
Morutan kalmasada Sivas'a gitmesin abi. Ads filan bir yere olabilir ama Sivas'a gitmesin. Muslera fotosunu asla unutmam. Riza bir numaralı GS düşmanıdır.Morutan kalır mı
Evander oldu diyolar!! (?)Evet, nedir?
hiç istemedimEvander'i en çok sen istemiştin. Duyguların ve beklentilerin neler?
Ne bilim. Midtsjø ne kadar iyi olacak bence savunma zafiyeti devam edecek orta saha yumusakligi kaynakli. Evander yerine Akbaba'yi oynatirim sahsen