- 21 Ocak 2010
- 72.667
- 51.104
- 5.003
bizden fazla vermez onlar kesin gece hayati icin oraya gidiyordurMarsilya alıcak bonservisi ile yabancı basında çıktı epey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizden fazla vermez onlar kesin gece hayati icin oraya gidiyordurMarsilya alıcak bonservisi ile yabancı basında çıktı epey.
evet yanlis olmus“Girmememize” demek istedin, değil mi?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çok sallama engelle geç okumak zorunda değilsinOlmaz. Bir insanın bir tane isabetli analizi olmaz mı , olmayınca olmuyor işte.
Futbol arena Yasak.

makarasına attım bunuAdam 3te 2 yapmis olumlulari degildi hep olumsuzlari goruyoruz haber alamayincada bi tarafimiz tutusuyor sonra
Oynamaz adamı niye sola atıp koreltiyoruz kerem için ben zaten keremin bu sene epey arıza çıkaracagini düşünüyorumNando
Leo Nelsson Abdulkerim Pva
Yunus Sergio Mico Evander
Kerem Seferovic
Şöyle bi dizilişte Evander solda oynayabilir mi ya da oynamışlığı var mı? Eğer oynayabiliyorsa dizilişimiz 4-4-2ye daha yakın olur diye düşünüyorum
2 saat buna baktirdin ya Helal olsun
![]()
Ali Koç´un 5 yıllık transfer dönemini tek ve basit bir cümleyle özetlemiş adam.
Furkan
@EzelBayraktarI0
2 tane Magnum alacağın yerde 22 tane meybuz alırsan sonra ağlamayacaksın
Nando
Leo Nelsson Abdulkerim Pva
Yunus Sergio Mico Evander
Kerem Seferovic
Şöyle bi dizilişte Evander solda oynayabilir mi ya da oynamışlığı var mı? Eğer oynayabiliyorsa dizilişimiz 4-4-2ye daha yakın olur diye düşünüyorum
Simit satıyor.Evander boş zamanlarında neler yapıyor acaba