- 18 Mayıs 2011
- 22.215
- 12.067
- 1.873
Haydi hayırlısı. Sülalecek iyiler bunlar.Opsiyon konusu çözülürse pazartesi idmanda olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydi hayırlısı. Sülalecek iyiler bunlar.Opsiyon konusu çözülürse pazartesi idmanda olur.
186 boyu. biraz etlendir PL ye satarsın 25 eEnteresan bi tipmiş abi izlemek lazım. Bacak boyu uzun, ince yapılı, atik falan o yüzden üçlüde daha iyi olurmuş gibi geldi ilk izlenim olarak![]()
Mitsöden başka 6 no alınmazsa bı transfer dönemi benim için başarısızdırAli Akman
6-8 no
10 no
Kanat/forvet
Stoper/orta saha![]()
UzaMitsöden başka 6 no alınmazsa bı transfer dönemi benim için başarısızdır
Melo gibi anca fırsat transferi denk gelirse böylesi en hassodur ama işte Okan hocam da dedi 50 m avro lazım.O tip adamların ayakları bok gibidir ama.
6 no'nun esas karşılığı registadır futbolda.
Bizim aradığımız oyuncu ball winning midfielder olarak tabir edilen tür am aynı zamanda deep lying yetenekleri de olmalı.
Yani bahsettiğin profil bize uymaz.
Kanlıcada yoğurt yiyorum yan masamda haşmet babaoğlu vardı kendinden 40 yaş küçük sevgilisiyle
Senin avatarına koyimMelo gibi anca fırsat transferi denk gelirse böylesi en hassodur ama işte Okan hocam da dedi 50 m avro lazım.
Regista ise bizde en son Seri vardı ona da çok sövdük. Ben severdim o başka
mizahını beğeniyorum.Senin avatarına koyim
Rahat ver artık ulanSenin avatarına koyim