Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya küçük; elemanı yakından tanırım. Bu fotoğrafını paylaşıp, yapma etme dediğim günden beridir görüşmüyoruz. Utancından mı, kızgınlığından mı bilmiyorum, üstüne gitmek de istemedim doğrusu. Bir kulübü bu denli içten yaşayan az insan bilirim. Küstü sanırım...Allah akıl fikir versin...

Yok artık tesadüfe bak kahkaha attım.

Bayrağıdır telefonumda olan bir resim. Zaman zaman buraya atarım.

Jamilha: "Ben muhabirlere şunu demek istiyorum her gün bir haber girmek zorunda değilsiniz, Galatasaray Evander'le görüşürken Okan Hocanın haberi yok mu Okan hoca zaten istediği için bu adamlarla görüşülüyor. Hangisi maliyet açısından üzmezse kabul ediyordu. Harit 100 bin euro bile fiyatta düşmüyor. Evander'de henüz resmi imza yok ama Evander'de güzel bilgiler var."

Berkaya ne diye yangın yapıyorsunuz olum. Bize rotasyon amaçlı yerli bi os lazım. Berkan veya taylandan biri gider bi de cica giser mis gibi berkay gelir işte daha ne istiyonuz yav. Adam albabadan çnde görüyor dedi akbabayı 11 için düşünmüyor ki rotasyon amaçlı berkay istiyor işte bu yangın niye

Okan hocanın cidden başarılı olmasını istiyorum yoksa bizi yine maalesef ki sevsem de artık hiç istemediğim terim yine konuşulur umarım başarılı olur da hiç bu tarz sıkıntılar olmaz

Beklediğinize değecek haberlerimiz var diyip, haber vermeyip her gün transfer haberi olmuyor demek. 🤬

Anlaşılan Okan Buruk tercihleriyle ya efsane olacak ya da kestane olup postalanacak. Çok umutlu olmasam da umarım vardır bir bildiği diyerek bekleyeceğim. Harika dediğimiz transferler çöp oldu gitti, belki bu sefer vasat dediklerimiz tutar.

Yapılamayan transferlerde ihale Okan hocaya kalacak anlaşılan biz anlaştık hoca istemedi denecek tek orta saha norveçli Etebo alınacak ve muhtemel son günlerde Berkay ve Ali Akman alınacak ve transfer kapatılacak. Başkanda 5 kuruş para yok, transfer yapmaya gücü yok. Kalmış bir hafta liglerin başlamasına adam gibi bir orta saha oyuncun yok.

Okan hoca klasik 6 numaralar hepsini reddetmiş. Bakayako da reddedilmez bizim ligde.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt